Συμμετοχή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς στο ACT/PROJECT

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 15:55

Συμμετοχή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς στο ACT/PROJECT

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας κ. Κοκκόσης Γεράσιμος συγχαίρει θερμά τις Σχολικές Μονάδες, της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «ACT: Σημερινός Μαθητής - Αυριανός Παγκόσμιος Ενεργός Πολίτης

: Δράσεις για την ενίσχυση των κοινωνικών ικανοτήτων των μαθητών / Βιώσιμες πόλεις ». Αντικείμενο του προγράμματος είναι η πειραματική εφαρμογή νέων μεθόδων διδασκαλίας στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για την ιδιότητα του πολίτη καθώς και η αξιολόγηση τους με σκοπό να αναδειχθούν όλες εκείνες οι πρακτικές που συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενεργών και υπεύθυνων πολιτών.

Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των Σχολικών Μονάδων:

2 ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου

4 ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περατάτων

Δημοτικό Σχολείο Σκάλας

Δημοτικό Σχολείο Πυλάρου

Ειδικό Ν/Γ Περατάτων

Ν/Γ Αγ. Θέκλης

1 ο Ν/Γ Ληξουρίου

Ν/Γ Βλαχάτων

Εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες, με την καθοδήγηση και υποστήριξη της κυρίας Αικατερίνης Χαλιώτου – Προϊσταμένης του Τμήματος Α’ Διοικητικού της Π.Ε. Κεφαλλήνιας, εργάστηκαν με ενθουσιασμό σε θέματα ισότητας , ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενσυναίσθησης , δικαιωμάτων και υποχρεώσεων απέναντι στο συνάνθρωπο, απέναντι στο περιβάλλον, την εφαρμογή καλών πρακτικών σε πολλαπλά επίπεδα, ώστε οι σημερινοί μαθητές να γίνουν οι αυριανοί Παγκόσμιοι Ενεργοί Πολίτες για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο και ελπιδοφόρο!

Από τη Διεύθυνση




00 inkefalonia general ad 300X250