Το ΔΣ του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς ευχαριστεί το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τη δωρεά πλήρους Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Γαστρεντερολογικού εξωτερικού Ιατρείου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 13:48

Το ΔΣ του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς ευχαριστεί το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τη δωρεά πλήρους Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Γαστρεντερολογικού εξωτερικού Ιατρείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ για την δωρεά προς το ΓΝΚεφ/νίας πλήρους Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Γαστρεντερολογικού εξωτερικού Ιατρείου με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα αξίας 200.000 περίπου.

Ο ανωτέρω εξοπλισμος αποτελείται από :

Eνδοσκοπικό Πύργο FULLHD

Βίντεο Επεξεργαστή –Φωτεινή πηγή

(2) Δύο ΒίντεοΓαστροσκόπια

(2) Δύο Βίντεο Κολονοσκόπια

Οθόνη /Μonitor

Τροχήλατο για την τοποθέτηση των ανωτέρω μηχανημάτων

Αντλία έγχυσης νερού

ΣυσκευήC02

Μonitor παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων

Αναρρόφηση

Κλίνη Ενδοσκοπήσεων (τροχήλατο φορείο μεταφοράς Ασθενών)

Αυτόματο Πλυντήριο Απολύμανσης Ενδοσκοπίων

Σύστημα Διαθερμίας με ARGON για την διενέργεια πολυεκτομών και Αιμοστάσεων

   Το ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ είναι γνωστό για την ευαισθησία του στα θέματα Υγείας και ανταποκρίθηγκε άμεσα στο αίτημά μας για τον πλήρη εξοπλισμό του Γαστρεντερολογικού Ιατρείου του Νοσοκομείου μας αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την πραγματοποίηση σημαντικών εξετάσεσεων και επεμβάσεων.

     Η αξία της δωρεάς είναι πολύ μεγάλη και είναι απόδειξη της ευαισθησίας και αλληλεγγύης του ΙΔΡΙΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ στην κοινωνία των νησιών μας.

   Τελειώνοντας συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τις Υπηρεσίες του Νοσοκομείου και την κ. Στρίκη Αθανασία Ιατρό Γαστρεντερολόγο για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιλογή των καταλληλότερων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας , την διεκπεραίωση των διαδικασιών της προμήθειας , εγκατάστασης και εκπαίδευσης του προσωπικού οι οποίες μας επιτρέπουν να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

 

Ο Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Δημήτρης Μαρτίνης

 

Ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Αθανάσιος Αυγερινός

Τα Μέλη

Ζωή Μοσχονά

Ιωάννης Φισφής

Αναστασία Σπυράτου




00 inkefalonia general ad 300X250