Μεγάλη επιτυχία στο αποκριάτικο γλέντι του Α.Ο. Φωκάτων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013 14:38

Μεγάλη επιτυχία στο αποκριάτικο γλέντι  του Α.Ο. Φωκάτων

Μεγάλη επιτυχία είχε ο χθεσινοβραδινός αποκριάτικος χορός του Α.Ο. Φωκάτων, ο οποίος έλαβε χώρα στην κατάμεστη από κόσμο ταβέρνα του «Κούτουπα» στα Σβωρωνάτα. Για άλλη μία φορά, ο αεικίνητος και πολύ αγαπητός πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Φωκάς, κατάφερε να διοργανώσει μια εκδήλωση με πολύ κέφι και φυσικά πολύ κόσμο. Φωτογραφίες – Βίντεο: Γιάννης Παπαδάτος Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν τα χορευτικά της ομάδας την επιμέλεια των οποίων είχαν οι δασκάλες Μαρία Αυγουστάτου και Ρούλα Βώρου .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά Θεόφιλος Μιχαλάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Σκλάβος, Σπύρος Σαμούρης, το μέλος του Επιμελητηρίου Νίκος Μενάγιας και ο παιδίατρος Ευάγγελος Ευαγγελάτος.

Ο πρόεδρος Νίκος Φωκάς απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του ΝΟΑ Λούκα Νιφοράτο για την εξαιρετική πορεία της ομάδας υδατοσφαίρισης. Παράλληλα απονεμήθηκαν μετάλλια και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Φωκάτων που βρίσκονται ένα βήμα πριν την άνοδό τους στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣΚΙ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα φαγητά που προσφέρθηκαν παρασκευάστηκαν από τις γυναίκες του Συλλόγου. Περιττό να αναφέρουμε πως όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους... και του χρόνου.

https://www.youtube.com/watch?v=9XNb-Uj7PsE

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250