Καρναβαλική κορύφωση στο Αργοστόλι με… κέφι τρελό!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 22:21

Καρναβαλική κορύφωση στο Αργοστόλι με… κέφι τρελό!

Κόσμος πολύς... κέφι τρελό! Αυτά τα δύο συστατικά υπήρχαν στο μέγιστο βαθμό στην σημερινή μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού του Αργοστολίου.Πληρώματα και άρματα από όλη την Κεφαλονιά, σχολεία και σύλλογοι από όλο το νησί, τα ΚΑΠΗ, το Εσπερινό, το Ειδικό Σχολείο στα Περατάτα, έδωσαν ένα ξεχωριστό και μοναδικό χρώμα στην κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Αργοστόλι που διοργάνωσε η ΚΕΔΗΚΕ. Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

Η παρέλαση μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, καθώς ο κόσμος που βρέθηκε στην κεντρική πλατεία συμμετείχε με τον τρόπο του στα όσα διαδραματίζονταν. Ξεχωριστή νότα έδωσε και πάλι ο ομάδα "Θέατρο - Θέαμα" από την Αθήνα με τους ξυλοπόδαρους, τους ζογκλέρ και τον μικρό Μεμά που ήταν και το κεντρικό πρόσωπο του φετινού Καρναβαλιού. Μετά το τέλος της παρέλασης, χόρεψε Καντρίλιες το χορευτικό του Συλλόγου Βλαχάτων «Ο Αίνος», ενώ ο μάγος Oscar έδωσε άλλο ένα μαγικό σόου!

Το κέφι κράτησαν σε υψηλά επίπεδα ο Σάκης Βούτος και η Ελένη Δαρδαμάνη, οι οποίοι παρουσίασαν την παρέλαση και προσπάθησαν και πέτυχαν να ξεσηκώσουν καρναβαλιστές και παρευρισκομένους.

Δείτε τις φωτογραφίες από εδώ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250