Με επιτυχία η αξιολόγηση του Ε.Α.Σ. για την επόμενη πενταετία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 08:46

Με επιτυχία η αξιολόγηση του Ε.Α.Σ. για την επόμενη πενταετία

Σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Ε.Α.Σ (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα 412 Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων (Κ.Υ.Δ.),, επί συνόλου 502 υποψηφίων, και είναι ξανά Πιστοποιημένος Φορέας για την υποβοήθηση των Αγροτών σε όλη της Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης στη συμπλήρωση και υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης - ΟΣΔΕ για την περίοδο 2022 – 2027.

Συγκεκριμένα, με την παραπάνω Απόφαση ο Ε.Α.Σ. μετά τις πρόσφατες επιτυχείς αξιολογήσεις τόσο του φακέλου υποψηφιότητάς του όσο και των γνώσεων του προσωπικού του αρμόδιου επί θεμάτων αγροτικών επιδοτήσεων, καθώς και της πληρότητας των τεχνολογικών και κτιριακών του εγκαταστάσεων, συνεχίζει και την επόμενη πενταετία ως επίσημη «Πύλη ΟΣΔΕ» στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Συνεχίζουμε σταθερά και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους ενδιαφερόμενους για την υποβολή των αιτήσεών τους για την είσπραξη τόσο των Αγροτικών Επιδοτήσεων που συνδέονται με φυτικό ή ζωικό κεφάλαιο, όσο και για συμμετοχή στα Αγροτικά Προγράμματα. Παράλληλα με το Ο.Σ.Δ.Ε., γίνεται και η εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών και η Δήλωση Καλλιέργειας-Εκτροφής στον ΕΛΓΑ και στα ΠΣΕΑ.
Σημειώνεται ότι, θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση σχετικά με την έναρξη υποβολή της φετινής Αίτησης Ο.Σ.Δ.Ε.2022 μόλις τεθεί, από το Υπουργείο, σε πλήρη λειτουργία πανελλαδικά η επίσημη ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα Κ.Υ.Δ.

O E.A.Σ. με δυνατή φωνή στα Συμβούλια πανελλήνιας εμβέλειας Συνεταιριστικών, Κλαδικών και Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι κοντά στους ΘιακοΚεφαλονίτες Παραγωγούς διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους ανεξαιρέτως και κατ’ επέκταση για το συμφέρον και την ευημερία των Νησιών μας.

Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250