Εφημερίδα των Κεφαλλήνων: Αναμένοντας την παραίτηση και Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς λόγω των ψεμάτων του κ. Υπουργού Παιδείας

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 20:11

Εφημερίδα των Κεφαλλήνων: Αναμένοντας την παραίτηση και Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς λόγω των ψεμάτων του κ. Υπουργού Παιδείας

Ο ένας μετά τον άλλο παραιτούνται οι δήμαρχοι στην περιφέρεια των οποίων το υπάρχον ΤΕΙ υποβαθμίζεται ή μεταφέρεται ή κλείνει λόγω του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» και λόγω της ανεντιμότητας και ψεύδους της τρικομματικής κυβέρνησης. Μετά τους Κρητικούς δημάρχους σειρά έχει ο δήμαρχος Λεβαδέων και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΕ κ. Νίκος Παπαγγελής. Μετά την χθεσινή ακύρωση της συναντήσεως της ΚΕΔΕ από τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο το σύνολο των Δημάρχων της ΚΕΔΕ εξέλαβε τον αποκλεισμό αυτό ως προσβολή.

Επίσης ο κ. Υπουργός από χθες ΚΡΥΒΕΤΑΙ γιατί "δεν έχει μούτρα" να συναντήσει ή και να απαντήσει στις κλήσεις του πρώην Υπουργού Παιδείας κ. Γεράσιμου Αρσένη, καθώς στον ίδιο είχε υποσχεθεί, και μάλιστα τον είχε διαβεβαιώσει, ότι θα αναβαθμιζόταν το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ενώ στην πραγματικότητα είχε αποφασίσει να το διαλύσει.

Άρα, από τις πράξεις του αυτές μπορούμε να βγάλουμε το εξής συμπέρασμα:

Ο κ. Αρβανιτόπουλος αποδείχθηκε πολύ αδύναμος, και ανάξιος για τα υψηλά αξιώματα που του εμπιστεύθηκε η Ελλάδα να υπηρετεί, χαρακτηριστικά που, εκτός από την ιδιότητά του ως Υπουργό, τον μειώνουν και στα μάτια των φοιτητών του ως πανεπιστημιακό καθηγητή. (Στην πραγματικότητα όμως, και εδώ που οι συγκεκριμένοι κύριοι της πολιτικής έχουν φέρει την ίδια την πολιτική και όλους εμάς, δεν θα πρέπει καθόλου να μας ξενίζουν αυτές του οι διπρόσωπες ενέργειες).

Εν κατακλείδι και καθώς, λόγω της ανακολουθίας των λόγων του κ. Υπουργού εκτέθηκαν και όλοι οι δικοί μας φορείς (Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος, πρ. Υπουργός Παιδείας, πρ. Πρόεδρος του ΤΕΙ κ.α.) θα πρέπει τον δρόμο της παραίτησης να πάρει και το δικό μας Δημοτικό Συμβούλιο (και όχι μόνον αυτό).

Αναμένουμε λοιπόν δυναμικές αποφάσεις και κινητοποιήσεις από τους εκλεγμένους ηγέτες της ριζοσπαστικής Κεφαλλονιάς, της πρωτοπόρας στην Παιδεία, στον Πολιτισμό και στους δίκαιους αγώνες Κεφαλλονιάς.

Εφημερίδα των Κεφαλλήνων




00 inkefalonia general ad 300X250