Κίνηση Πολιτών Σάμης: Ακτοπλοϊκή γραμμή Σάμη – Πάτρα! Ανάγκη και όχι πολυτέλεια….

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 16:43

Κίνηση Πολιτών Σάμης: Ακτοπλοϊκή γραμμή Σάμη – Πάτρα! Ανάγκη και όχι πολυτέλεια….

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο την 20η του Γενάρη  ο χρόνος υπήρχε, ο χώρος στον πίνακα των θεμάτων ..άφθονος,…. όμως ούτε χώρος,  ούτε χρόνος!… για το μεγάλο ζήτημα της διακοπής της σύνδεσης του δήμου μας αλλά και του νησιού μας με την Πάτρα!

Η Νέα Δημοτική αρχή του δήμου Σάμης,  που συστάθηκε για να περπατήσει εκεί που η παλιά αδυνατούσε… δυστυχώς δεν είχε κάτι να δηλώσει για τις ενέργειες στις οποίες προέβη,.. ώστε να αποφευχθεί η παγιωμένη πλέον τακτική της γνωστής εταιρίας.

Η τακτική της εταιρίας, η οποία πλήττει ευθέως τα συμφέροντα και τις ανάγκες των κατοίκων  του δήμου μας αλλά και των δύο τρίτων του νησιού !

Ανάγκες που διογκώνονται από τις δραματικές συνέπειες της πανδημίας,..και από τη ληστρική επίθεση του οικονομικού κατευθυντήριου της κυβέρνησης προς τα οικογενειακά εισοδήματα των συμπολιτών – συγκάτοικων του νησιού μας.

Ασφαλώς αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή η Νέα Δημοτική αρχή δεν έχει τις δυνατότητες να παράγει «υψηλή πολιτική» κατά τα γραφόμενα του δημάρχου…

Όμως σίγουρα, η λύση του προβλήματος της σύνδεσης του δήμου μας με την χώρα μας  αποτελεί βασικό στοιχείο υποδομής και εξυπηρέτησης των αναγκών των κατοίκων του δήμου Σάμης , του νησιού, αλλά και των επισκεπτών για λόγους επαγγελματικούς  ή παραθερισμού !

Ουδεμία σχέση λοιπόν η βασική ανάγκη των κατοίκων με την «υψηλή πολιτική» , την οποία με δήλωσή σας, δεν  φτάνετε !

Απαιτούμε πλέον οι πολίτες,  δράσεις για λύση του προβλήματος και όχι άσφαιρα ψηφίσματα, για το καλάθι των αχρήστων των παραληπτών τους, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα !

Καθώς ό χρόνος σας λήγει,.. εκτός από την πρέπουσα σοβαρότητα…. Απαιτούμε  ΛΥΣΕΙΣ !!!

ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΣΑΜΗΣ                          23/1/2022