Στη Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου κοιμητήριο, Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου , ξενώνας και οστεοφυλάκιο στο Δράπανο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 11:25

Στη Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου κοιμητήριο, Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου , ξενώνας και οστεοφυλάκιο στο Δράπανο

Με την υπ.αριθμ. 24/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατόπιν προτάσεως του Δημάρχου μας κ. Παρίση το δημοτικό κοιμητήριο,ο ιερός ναός Αγίου Διονυσίου και Υπεραγίας Θεοτόκου,ο ξενώνας και το οστεοφυλάκιο που βρίσκονται στην περιοχή του Δραπάνου Αργοστολίου περιέρχονται διοικητικά στην Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου όπως επίσης και τα κοιμητήρια των οικισμών Μινιών, Κοκολάτων, Χελμάτων και Κομποθεκράτων.

Για την απόφαση αυτή ευχαριστούμε τον Δήμαρχο μας ,τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κύριο Ανουσάκη Νικόλαο ο οποίος το έφερε στην συνεδρίαση και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο όπου ομόφωνα ψήφισε θετικά για την παραχώρηση αυτή.

Εμείς θεωρούμε ότι είναι πράξης εμπιστοσύνης, ότι έχει εκτιμηθεί η δυνατότητα μας για να επιτύχουμε σε αυτό το δύσκολο έργο και αποδεχόμαστε ότι με συνεργασία των υπηρεσιών του δήμου και σύμφωνα με ότι τα οικονομικά μας επιτρέπουν θα φέρουμε τα προβλήματα εις πέρας για το καλό των δημοτών μας και των προγόνων μας που ευρίσκονται σε αυτούς τους χώρους.

Ελπίζουμε δε να αφήσουμε μια παρακαταθήκη στους μετέπειτα ώστε να υπάρχει η συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας των κοιμητηρίων μας.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκ παραδρομής μας παραλείψαμε στην έκθεση των πεπραγμένων μας ,που είχαμε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες ,ότι τα γκράφιτι στους τοίχους του παιδικού κήπου έγιναν με την συνεργασία των υπάλληλων της Κοργιαλένιας βιβλιοθήκης την οποία και ευχαριστούμε,

Όπως επίσης ότι με την υπόδειξη μας και συνεργασία μας έγιναν πολλαπλοί ψεκασμοί,στο διάστημα Ιουλίου -Σεπτεμβρίου, με συνεργία ραντισμού που είχαν χρηματοδοτηθεί και αποσταλεί από την περιφέρεια και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή, για την καταπολέμηση των κουνουπιών και τον περιορισμό της ανάπτυξης τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250