Από την Παρασκευή έως την Τρίτη σε κλοιό έντονης κακοκαιρίας το νησί μας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 11:02

Από την Παρασκευή έως την Τρίτη σε κλοιό έντονης κακοκαιρίας το νησί μας

Σύμφωνα και με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία θα έχουμε μια πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού με μικρή πιθανότητα να δώσει κάποια πιο ασθενή και τοπικά φαινόμενα.

Από την Πέμπτη το βράδυ αλλά κυρίως από την Παρασκευή και τουλάχιστον μέχρι και την Τρίτη αναμένουμε διαδοχικά κύματα να επηρεάσουν την περιοχή μας με αρκετές βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά περιόδους θα είναι και έντονες.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν από νότιες διευθύνσεις και μέχρι τη Δευτέρα κατά διαστήματα οι ριπές των ανέμων θα αγγίζουν τα 8-9 μποφόρ δημιουργώντας πιθανόν προβλήματα και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-18 βαθμούς Κελσίου ωστόσο από τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα αρχίσει να σημειώνει πτώση η οποία μέσα στην Τρίτη με την στροφή των ανέμων από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις θα είναι πιο έντονη(μέγιστες τιμές 12-13 βαθμούς Κελσίου).

Αν και είναι πολύ νωρίς για να έχουμε μια ακριβή εικόνα οι συνθήκες που θα επικρατήσουν την Τρίτη δεν αποκλείεται να επιτρέψουν και κάποια χιονόπτωση στην περιοχή του Αίνου..!!!

Kefalonia Weather