Fresh
Μεταμόσχευση Μαλλιών: Τι Πρέπει να Γνωρίζετε
Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία αισθητική διαδικασία που επιλέγουν άνδρες και γυναίκες για την αποκατάσταση της τριχοφυΐας στο τριχωτό της κεφαλής ή άλλες περιοχές του σώματος. Η συνηθέστερη αιτία της τριχόπτωσης είναι η γονιδιακή προδιάθεση, καθώς η ανδρογενετική αλωπεκία αποτελεί τον κύριο παράγοντα που οδηγεί στην απώλεια μαλλιών.
Το κουμπί στο πλυντήριο που μπορεί να σου κάνει 30% οικονομία στο ρεύμα
Κι όμως, με ένα απλό κουμπί μπορείς να μειώσεις την κατανάλωση του ρεύματος κατά 30%.
Βράσιμο αυγών: Η επιστήμη αποκαλύπτει την τέλεια τεχνική
Ένας κρόκος με βελούδινη υφή, ιδανικός για άπλωμα στο ψωμί, και ένα σταθερό, απαλό ασπράδι είναι το μυστικό του τέλειου βραστού αυγού. Παρόλο που η διαδικασία απαιτεί περισσότερο χρόνο, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.
Λαχταριστό αφράτο πεντανόστιμο ψωμάκι μαργαρίτα από την Σία Λαδά
Αγαπημένο ψωμάκι μικρών και μεγάλων, αγαπημένο κολατσιό και πρωινό το απολαμβάνουμε, με το βούτυρο την μαρμελάδα το μέλι, αλλα και σάντουιτς και χάμπουργκερ.
Θεϊκή λεμονόπιτα σιροπιαστή με φύλλα κρούστας από την Σία Λαδά!
Ζουμερή, λαχταριστή, απολαυστική λεμονόπιτα με πρωταγωνιστή το λεμόνι, να απογειώνει την απόλαυση.
Ο Γρηγόρης εγκαινιάζει δύο νέα καταστήματα καντίνες
Στα εμπορικά πάρκα Top Park Αθηνών και Ιωαννίνων. O Γρηγόρης άνοιξε πρόσφατα δύο νέες καντίνες στα εμπορικά πάρκα Top Park, στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς 86, και στα Ιωάννινα, στο 120ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών. Οι νέες καντίνες Γρηγόρης συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με το στυλ και ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική, τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις αρμονικές…
Γιώργος Αντωνέλλος: Η τέχνη της Ελληνικής κουζίνας από τις ρίζες στην καινοτομία
Ο Κεφαλονίτης chef Γιώργος Αντωνέλλος μαγειρεύει για να προστατεύσει την ελληνική κουζίνα.