5 μυστικά ομορφιάς που μπορεί να είχες υποτιμήσει αλλά έχουν αποτέλεσμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 19:40

5 μυστικά ομορφιάς που μπορεί να είχες υποτιμήσει αλλά έχουν αποτέλεσμα

Καλοκαίρι ακόμη και οι θερμοκρασίες υψηλές με τον ήλιο να καίει όσο ποτέ άλλοτε. Εκτός από την αντιηλιακή κρέμα που πρέπει να εφαρμόζεις συνέχεια και το νερό που καλό θα είναι να πίνεις σε μεγάλες ποσότητες, ιδού μερικά μικρά μυστικά που θα τονώσουν την επιδερμίδα, την εικόνα αλλά και την αυτοπεποίθησή σου.

Less is more

Αυτός ο "Χρυσός Κανόνας" έχει απήχηση φυσικά και στην ομορφιά σου! Όσο λιγότερο βάφεσαι τόσο το καλύτερο για το δέρμα σου αφού δεν ταλαιπωρείται και δείχνει φρέσκο και νεανικό πιο εύκολα. Aλλά και στην περιποίηση του δέρματος σου ισχύει αυτό αφού καλό είναι να απλώνεις την κρέμα και να κάνεις το σκραμπ σου αλλά δεν είναι ανάγκη να απλώσεις επάνω στην επιδερμίδα σου ο,τι βρεις.

Ναι στο σέρουμ

Το σέρουμ το έχεις υποτιμήσει μιας και δεν είναι κρέμα ημέρας ή νύχτας και το ξεχνάς σχεδόν πάντα. Αν πραγματικά θέλεις να μάθεις τα αντιγηραντικά μυστικά τότε δεν πρέπει να ξεχνάς το σέρουμ που απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα σου και είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Χειλάκι πετροκέρασο

Δώσε στα χείλη σου την δέουσα σημασία γιατί συνήθως ξεχνάς να τα φροντίσεις με λίγο λιπ μπαλμ για να είναι πάντα βελούδινα και απαλά και δείχνουν πάντα έτοιμα για φίλημα! Μην υποτιμάς το πιο σέξι σημείο του προσώπου σου!

Προστάτεψε τον λαιμό σου

Το πιο βασικό μυστικό που πολλές φορές ξεχνάς είναι ο λαιμός σου που αποκαλύπτει και την ηλικία σου. Μην απλώνεις τα προϊόντα περιποίησης μόνο στο πρόσωπο σου αλλά κάντο και στον λαιμό σου που έχεις τις ίδιες ανάγκες με το πρόσωπο σου και άπλωσε την ενυδατική σου τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

Μαύροι κύκλοι τέλος

Αν νόμιζες πως για να απαλλαγείς από τους κύκλους και τις ρυτίδες πρέπει να χαλάσεις μια περιουσία τότε η αλήθεια έχει μεγάλη διαφορά. Λίγη βαζελίνη τοπικά στις λεπτές γραμμές τις απαλαίνει και τι κάνει να μην φαίνονται τόσο. Ειδικά αν την απλώσεις το βράδυ πριν κοιμηθείς θα δεις σημαντική διαφορά το πρωί όταν ξυπνήσεις και το δέρμα σου θα δείχνει πολύ φρέσκο!