Πίνακες σε καμβά & αυτοκόλλητα τοίχου – Αλλάξτε τον χώρο σας…καλλιτεχνικά!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 10:14

Πίνακες σε καμβά & αυτοκόλλητα τοίχου – Αλλάξτε τον χώρο σας…καλλιτεχνικά!

Κάθε χώρος έχει ανάγκη από λίγη τέχνη για να μπορέσει να αναδειχθεί. Οι πίνακες είναι η ενδεδειγμένη λύση, και αποτελούν από τις πιο κλασικές προτάσεις για κάθε χώρο. Από την άλλη τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και έρχονται στο φως τα αυτοκόλλητα τοίχου, τα οποία φυσικά δεν γίνεται να κλέψουν την αίγλη ενός πίνακα, αλλά σε μέρη όπως το παιδικό δωμάτιο μπορούν να επιφέρουν ένα πραγματικά όμορφο αποτέλεσμα.

art1

Σας προτείνουμε μερικές extreme και πιο classic προτάσεις από πίνακες σε καμβά και αυτοκόλλητα τοίχου, για να επιλέξετε!

Πίνακες Pop Art & Κυκλάδες

Όσοι έχετε δει το εξώφυλλο των Beatles, Sgt Pepper, έχετε πάρει μία ιδέα από την pop art κουλτούρα που αντλεί την έμπνευσή της από τις λαϊκές συνήθειες και πολλές φορές από κωμικές ταινίες. Από την άλλη, όσοι ξαναγυρνάτε κάθε χρόνο στις Κυκλάδες για τις καλοκαιρινές διακοπές, σίγουρα θέλετε να έχετε κάτι απ’ αυτές τον χειμώνα στον χώρο σας.

art2

https://www.thinkart.gr/images/bx/-canvas-posters/square/sq0162-womans-face-wow/sq0162-womans-face-wow-closeup-1200x800.jpg

Η ανάλαφρη διάθεση και η αίσθηση της υπερβολής, στοιχεία πολύ κλασικά στην pop art απεικονίζονται και στον πίνακα πρόσωπο γυναίκας WOW. Ένας μοντέρνος χώρος, πάντα χωράει έναν τέτοιον πίνακα!

art3

https://www.thinkart.gr/images/bx/-canvas-posters/portrait/p0061-cyclades-b/p0061-cyclades-b-closeup-1200x800.jpg

Κινούμενοι σε εντελώς διαφορετική διάθεση, μπορείτε να βρείτε εδώ τον πίνακα Κυκλάδες, με τα παραδοσιακά σοκάκια νησιού, που είναι διάσπαρτα σε κάθε κυκλαδίτικο τοπίο. Φέρτε 365 μέρες τον χρόνο, το καλοκαίρι στο σπίτι σας.

Αυτοκόλλητα τοίχου

art4

https://www.thinkart.gr/images/bx/stickers/nature/0069-three-vases/three-vases-room-1200x800-1200x800.jpg

Τα αυτοκόλλητα τοίχου όπως το αυτοκόλλητο λουλούδια στο βάζο αποτελούν μία πολύ πρωτότυπη πρόταση για να αναπαραστήσετε μία εικόνα ιδανική για γραφείο ή για την κουζίνα! Στις διαστάσεις που προτιμάτε.

art5

https://www.thinkart.gr/images/bx/stickers/kids/0110-height-meter-mov-terataki/purple-monster-height-meter-room-1200x800.jpg




00 inkefalonia general ad 300X250