Το πρώτο «drive in» φεστιβάλ έρχεται στη Γλυφάδα -Συναυλίες και σινεμά μέσα στο αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 10:38

Το πρώτο «drive in» φεστιβάλ έρχεται στη Γλυφάδα -Συναυλίες και σινεμά μέσα στο αυτοκίνητο

Shutterstock

ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΓΚΟΛΦ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ο δήμος της Γλυφάδας μας γυρνάει πίσω και αναβιώνει την παλιά, καλή «συνταγή»… Το drive in και ετοιμάζει το πρώτο πρώτο drive in θερινό Φεστιβάλ Γλυφάδας!

Από τη μια μεριά η πανδημία και οι κανόνες προστασίας που πρέπει να υπάρχουν και από την άλλη μεριά, η ανάγκη να μην εξαφανιστούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μέσα σε μια κοινωνία. Μέσα σε αυτό το δίπολο, ο δήμος Γλυφάδας θέλησε να βρει μία λύση και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα θερινό φεστιβάλ με σεβασμό στα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα θα δημιουργήσει φέτος το καλοκαίρι το πρώτο «drive in» θερινό φεστιβάλ στον μεγάλο χώρο του Γκολφ της Γλυφάδας. Μάλιστα, η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου.

Η ανάρτηση του δημάρχου Γλυφάδας «Έρχεται.

Το πρώτο drive in θερινό Φεστιβάλ Γλυφάδας! Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν σταματούν στη Γλυφάδα το φετινό καλοκαίρι λόγω κορωνοϊού. Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο. Στο Γκολφ Γλυφάδας, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή «συνταγή»: Το drive in! Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις», γράφει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε αναρτήσει φωτογραφίες από την παραλία της Γλυφάδας, όπου οι ομπρέλες είχαν τοποθετηθεί βάσει των αποστάσεων, μοιάζοντας με κέντημα στην άμμο.

«Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές. Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα ακόμα… Το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα, όμως, θα έχει συναυλίες, σινεμά και θέατρο, με το drive in Φεστιβάλ του Δήμου μας. Αναμείνατε!», προσθέτει.

iefimerida.gr