2+1 έπιπλα που θα κάνουν μία mini ανακαίνιση στο σπίτι σας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 11:30

2+1 έπιπλα που θα κάνουν μία mini ανακαίνιση στο σπίτι σας

Η διάθεση για αλλαγές στο σπίτι έρχεται και μας βρίσκει αρκετά συχνά, ειδικά τις γυναίκες που έχουν μεγαλύτερη τάση για αγορές κυρίως στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα.

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο προσωπικός χώρος του καθενός, συνεπώς η διαμόρφωσή του μπορεί να γίνει αποκλειστικά με το προσωπικό γούστο, ωστόσο ένα είναι το έπιπλο, το οποίο δεν πρέπει να λείπει και αυτό φυσικά είναι το κρεβάτι. Οι κρεβατοκάμαρες που θα βρείτε στα έπιπλα ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ είναι κατασκευασμένες από φυσικό ξύλο και από υλικά που έχουν ελεγχθεί για την ποιότητά τους.

Κρεβατοκάμαρα Aria

 kaimidis1

H κρεβατοκάμαρα Aria είναι ένα από τα πολλά σχέδια, τα οποία μπορούν να ενταχθούν στην κρεβατοκάμαρά σας και να χαρίσουν πραγματικά ένα φιλικό για εσάς μέρος. Το κεφαλάρι της ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας και κάνει μία πολύ εντυπωσιακή αντίθεση. Η κρεβατοκάμαρά σας θα αλλάξει με αυτό το κρεβάτι. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το κρεβάτι από εδώ.

Γωνιακός καναπές Boheme

 kaimidis2

Ο γωνιακός καναπές Boheme ανήκει στους πασπαρτού καναπέδες, οι οποίοι ανά εποχή και ανά μόδα μπορούν να χαρίσουν ένα πραγματικά διαχρονικό μοτίβο στο σαλόνι σας. Το κεραμιδί, μαζί με το γκρι και το εκρού είναι αποχρώσεις που μπορούν να προσφέρουν στο καθιστικό σας την βάση για τη δημιουργία πολλών θεμάτων και σχεδίων.

Επιπλέον ένας γωνιακός καναπές είναι ό, τι καλύτερο μπορείτε να εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας, αφού γεμίζει αφενός τον χώρο και αφετέρου έχει χαρακτηριστικά που βοηθούν στην λειτουργικότητα του χώρου.

Σύνθετο σαλονιού

 kaimidis3

Τα σύνθετα σαλονιού δίνουν μία άλλη αξία στον χώρο, αφού καλύπτουν έναν τοίχο και μπορούν να διαφυλάξουν πράγματα αξίας που αποθηκεύονται, την τηλεόραση, κρύσταλλα και πολλά άλλα αντικείμενα, σύμφωνα με το γούστο σας.

Για περισσότερα έπιπλα σπιτιού και κρεβατοκάμαρες από την εταιρεία Έπιπλο Καϊμασίδης μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.