Τα 3 ζώδια που ρισκάρουν πάντα για την αγάπη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 19:48

Τα 3 ζώδια που ρισκάρουν πάντα για την αγάπη

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, όταν μιλάμε για αγάπη. Κάποια χρειάζονται πολύ χρόνο μέχρι να σε εμπιστευτούν και άλλα πάνε βουρ στο ψητό από την πρώτη κιόλας μέρα. Κάποιοι είναι κλειστοί σαν στρείδια και δεν θα σου ανοιχτούν ποτέ. Και υπάρχουν φυσικά και τα ζώδια που παίζουν όλα τους τα χαρτιά και δε φοβούνται τίποτα.

Είναι αυθόρμητα όταν πρόκειται για αγάπη και έρωτα(σε ανησυχητικό σημείο), μπαίνουν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και θέλουν να νιώθουν την αδρεναλίνη να κυλάει. Δεν έχει σημασία αν πληγωθούν. Σάμπως κι αυτό δεν είναι κομμάτι του έρωτα; Δες αν είσαι ένα από αυτά ή αν εντοπίζεις στοιχεία που έχει το ταίρι σου.

Ταύρος

Δεν είναι να απορείς. Με σύμβολο τον ταύρο, μπαίνει με τα κέρατα και δεν υπολογίζει τίποτα. Είναι ίσως το πιο πεισματάρικο ζώδιο αλλά έχει υπομονή. Αν κάνει σοβαρή σχέση, γίνεται ο πιο αφοσιωμένος σύντροφος και θεωρεί ότι η αγάπη είναι η μεγαλύτερη αξία. Θα έκανε τα πάντα για τον έρωτα. Αλλά λογικό είναι. Αφού ο πλανήτης κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη. Μπορεί να φαίνεται δύσκολος, αλλά αυτό είναι μόνο το περίβλημα. Θα έκανε τα πάντα για να μη χάσει τον άνθρωπο που αγαπά.

Καρκίνος

Το περίεργο θα ήταν να μην τα έδινε όλα για την αγάπη. Είναι γνωστό ότι είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο και δε φοβάται να δείξει ότι είναι ευάλωτο. Γεμάτο τρυφερότητα και ενσυναίσθηση, ξέρεις ότι θα σε λούσει με αγάπη και φροντίδα. Είναι κάπως δύσκολο να σκεφτεί με τη λογική, αλλά το ένστικτό του το οδηγεί σε σωστές επιλογές (συνήθως). Όσο μεγαλύτερο το ρίσκο, τόσο μεγαλύτερη η ανταμοιβή.

Σκορπιός

Για το τέλος, έχουμε το πιο αινιγματικό και μυστηριώδες ζώδιο. Ωστόσο, μέσα του κρύβεται ατελείωτο πάθος που περιμένει να ξεχυθεί. Όπως ο Καρκίνος, ανήκει στα ζώδια του Νερού, και τα δίνει όλα όταν ερωτεύεται. Μπορεί να δείχνει κλειστό και μυστικοπαθές, αλλά η αλήθεια είναι ότι, μπροστά στην αληθινή αγάπη, αλλάζει πρόσωπο. Ξέρει να αγαπά και να αφοσιώνεται ολοκληρωτικά.

ladylike.gr