Kώστας Τσάκωνας: "Αν είχα σκοπό να αυτοκτονήσω θα πήγαινα να αυτοπυρποληθώ έξω από τη Βουλή"

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 14:55

Kώστας Τσάκωνας: "Αν είχα σκοπό να αυτοκτονήσω θα πήγαινα να αυτοπυρποληθώ έξω από τη Βουλή"

Η τερατώδης φάρσα περί αυτοκτονίας του, το ατύχημα που παρ' ολίγον να στοιχίσει τη ζωή του, τα δύο αδέλφια του, η γυναίκα και ο γιος του που λατρεύει. Ο Κώστας Τσάκωνας σε μία συνέντευξη ψυχής στο ΕΓΩ! Weekly.

"Κύριε Τσάκωνα, συγγνώμη. Κάποιος αφελής, ηλίθιος μπλόγκερ έγραψε ότι αυτοκτονήσατε και το αναπαραγάγαμε" του είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετά την πρόσφατη ψευδή είδηση που βγήκε στο διαδίκτυο περί της αυτοκτονίας του. "Δυστυχώς όπως έχει γίνει το Ίντερνετ καθένας μπαίνει-βγαίνει και γράφει ό,τι θέλει" λέει ο δημοφιλής ηθοποιός. Ωστόσο, όπως εξομολογείται, αν αποφάσιζε να διαπράξει μία τέτοια πράξη "θα αυτοπυρπολούμουν": "Δεν το έχω κάνει γιατί έχω δύο ανάπηρα αδέρφια που τα συντηρώ. Αν φύγω από τη ζωή δεν ξέρω τι θα απογίνουν αυτά τα παιδιά".

Για τις οικονομικές δυσκολίες λέει: "Σαφώς και πέρασα δύσκολα οικονομικά" και τονίζει ότι σκέφτηκε να βγει με τη λατέρνα στους δρόμους για να πάρει χρήματα από περαστικούς, εκφράζοντας την οργή του για τη σημερινή κατάσταση.

Για τον γάμο του επί 43 χρόνια με τη γυναίκα του ανέφερε: "Έχω μια γυναίκα... διαμάντι. Έκανα μερικές λαμογιές στη ζωή, αλλά ήταν αξιοπρεπής κυρία και τις ανέχθηκε... Στάθηκε δίπλα μου και με ανέχθηκε... Την αγαπώ πολύ, μου συμπαραστάθηκε σε όλες τις στεναχώριες μου".

Όσο για το μέλλον ονειρεεύεται "έναν καλύτερο κόσμο, ο οποίος φοβάμαι ότι δεν θα έρθει. Έρχονται χειρότερα".





Πηγή: real.gr