Το επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης» που δεν προβάλλει ποτέ ο ΑΝΤ1 και σαρώνει στο Youtube [video]

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 10:57

Το επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης» που δεν προβάλλει ποτέ ο ΑΝΤ1 και σαρώνει στο Youtube [video]

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι, αδιαμφισβήτητα, μια από τις πετυχημένες της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Πρωτοπροβλήθηκε το 1998 (πέρυσι συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την πρώτη προβολή) και έκτοτε παίζει διαρκώς και αδιαλείπτως στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το σενάριο του Χάρη Ρώμα και της Αννας Χατζησοφιά, με τις απίστευτες ατάκες και τις απίστευτες καταστάσεις ανάμεσα στον... Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου, συνεχίζουν να γοητεύουν τους τηλεθεατές και για αυτό η σειρά παίζει ξανά και ξανά.

Ποιο είναι αυτό το επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης που σαρώνει στο Ιντερνετ;
Εκτός από ένα επεισόδιο. Ναι, η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», προβάλλεται συνεχώς σε επαναλήψεις, εκτός από ένα επεισόδιο με τις περιπέτειες του... Κατακουζήνα και της... γκαρσόνας βου, το οποίο συνειδητά ο ΑΝΤ1 επιλέγει να μην προβάλλει. Πρόκειται για ένα επεισόδιο το οποίο έχει εκατοντάδες χιλιάδες views στο Youtube!

Γιατί ο ΑΝΤ1 δεν προβάλλει το εν λόγω επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης» που έχει σαρώνει στο You Tube; Οχι, δεν πρόκειται για ένα εορταστικό επεισόδιο, όπως εύκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Πρόκειται για το επεισόδιο «Η τελευταία ημέρα του κόσμου», που αφορά στην έλευση του 2000 και το κανάλι του Αμαρουσίου δεν το προβάλλει, για να μην προδίδεται στις επαναλήψεις η... ηλικία του εξαιρετικά πετυχημένου σίριαλ.

Κωνσταντίνου και Ελένης, το... απαγορευμένο επεισόδιο
Βέβαια, το επεισόδιο αυτό βρίσκεται ελεύθερο στο Youtube κανάλι του ΑΝΤ1 και μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε. Πρόκειται για το επεισόδιο 46 της δεύτερης σεζόν του Κωνσταντίνου και Ελένης. Καθόλου τυχαία δεν έχει πάνω από 300.000 views.

https://www.youtube.com/watch?v=2drA1nWL5Mo

Πηγή: iefimerida.gr 




00 inkefalonia general ad 300X250