Σούπερ γιαγιά κυκλοφορεί με πατίνι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 19:43

Σούπερ γιαγιά κυκλοφορεί με πατίνι

Παρά την ηλικία της επιλέγει έναν αντισυμβατικό τρόπο μετακίνησης και ενθουσιάζει όσους τη δουν πάνω στο πατίνι της. Άλλες στην ηλικία της θα έμεναν στο σπίτι και θα ζούσαν μία ήρεμη ζωή, όμως η 74χρόνη Barbel Roerig δεν το βάζει κάτω και επιλέγει το πιο ασυνήθιστο μέσο μεταφοράς που θα μπορούσε, καθώς μετακινείται στους δρόμους του Περθ πάνω ένα πατίνι!

Η Barbel έχει γίνει διάσημη για το πατίνι της και προσελκύει τα βλέμματα των περαστικών που την παρακολουθούν με περιέργεια και θαυμασμό για αυτό που έχει καταφέρει.

Μάλιστα έχει αποκτήσει και τη δική της σελίδα με όνομα "Perth Scooter Gran", η οποία περιλαμβάνει περισσότερους από 4000 θαυμαστές από όλο τον κόσμο.

Χαρακτηρίζεται ως θρύλος από τους ντόπιους κατοίκους και αποτελεί ένα οικείο θέαμα για αυτούς, οι οποίοι την βλέπουν να κάνει όλες τις δουλειές της, οδηγώντας το πατίνι της, ακούραστη.

"Είναι πολύ ωραίο όλο αυτό. Τώρα ξέρω πως μπορεί να αισθάνονται οι διάσημοι άνθρωποι ανά τον κόσμο" δηλώνει η ίδια με υπερηφάνεια.

Η 74χρονη σπάει τη μονοτονία της πόλης και παραδίδει μαθήματα θέλησης για ζωή και δράση σε μία εποχή δύσκολη για μικρούς και μεγαλύτερους.

Πηγή: news247.gr

 

Σούπερ γιαγιά κυκλοφορεί με πατίνι (2)

 

Σούπερ γιαγιά κυκλοφορεί με πατίνι (3)

 

Σούπερ γιαγιά κυκλοφορεί με πατίνι (4)
Πηγή:news247.gr

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ