Ελληνικές βίλες με απίστευτη θέα από την πισίνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 16:30

Ελληνικές βίλες με απίστευτη θέα από την πισίνα

4 ελληνικές βίλες συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 9 καλύτερες στον κόσμο με εκπληκτική θέα από την ιδιωτική εξωτερική πισίνα τους, σύμφωνα με τη βρετανική εταιρία ενοικίασης βιλών, CV Villas.

Ελληνικές βίλες με απίστευτη θέα από την πισίνα

Οι 4 ελληνικές βίλες βρίσκονται σε εξαιρετικά δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας, στην Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη και την Πελοπόννησο, μονοπωλώντας σχεδόν το ενδιαφέρον όσων σκέφτονται να ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι σε ειδυλλιακές τοποθεσίες με τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει μιας πολυτελής βίλα.

Δείτε τις....

Elounda Gulf Royal Spa Villa, Kρήτη

Παρότι η πισίνα μοιάζει με ενιαία υπερχείλισης, στην πραγματικότητα πρόκειται για 2 βυθισμένα τζακούζι. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε ή να κολυμπήσετε με θέα στην παραλία του Μιραμπέλου. Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα, από 19.068 λίρες για 7 διανυκτερεύσεις.

Casa Di Mare, Σαντορίνη

Αποτελεί τον ιδανικό παράδεισο για ρομαντικές αποδράσεις ζευγαριών σε ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Ευρώπης. Το εντυπωσιακό με τη βίλα είναι η ιδανική τοποθεσία στην οποια βρισκεται το τζακούζι, από όπου προσφέρεται θέα στην Καλντέρα. Η βίλα είναι αποκλειστικά για 2 άτομα, από 1.088 λίρες για 7 διανυκτερεύσεις.

Pelagia House, Πελοπόννησος

Τα καθαρά μπλε νερά και τα πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες από το τζακούζι, είναι το στοιχείο του εντυπωσιασμού σε αυτή τη βίλα. Είναι κατασκευασμένη από πέτρα και έχει εξαιρετική θέα στον μεσσηνιακό κόλπο. Μπορεί να φιλοξενήσει 6 άτομα, από 2.593 λίρες για 7 διανυκτερεύσεις.

Felicia, Κέρκυρα

Είναι κτισμένη σε πλαγιά πάνω από τον Άγιο Στέφανο, με εξαιρετική θέα στη θάλασσα από την πισίνα. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα. Οι 7 διανυκτερεύσεις ξεκινούν από 2.674 λίρες.

Δείτε και τις υπόλοιπες βίλες...
 
Amanoka, Τζαμάικα
 
 
Κόστος από 13.645 λίρες για 7 διανυκτερεύσεις, έως 14 άτομα.
 
Borgo San Biagio, Τοσκάνη
 
 
Από 4.113 λίρες για 7 διανυκτερεύσεις, έως 20 άτομα.
 
Villa Quinta Matilde, Ντουέρο
 
 
Φιλοξενούνται έως 8 άτομα. Το κόστος ξεκινά από 4.143 λίρες για 7 διανυκτερεύσεις.
 
Guesthouse at Mjoeyri, Ισλανδία
 
 
Hidden hot tub at Husavik, Ισλανδία
 
 

tornosnews.gr