Αυτή είναι η νέα Λάρα Κροφτ και δεν μοιάζει καθόλου στην Τζολί [Εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 09:04

Αυτή είναι η νέα Λάρα Κροφτ και δεν μοιάζει καθόλου στην Τζολί [Εικόνες]

Η νέα ταινία Tomb Raider ετοιμάζεται και δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τη Λάρα Κροφτ που αγαπήσαμε μέσα από τη Τζολί.


Πρόκειται για την Αλίσια Βικάντερ, τη Σουηδή ηθοποιό που το 2015 ψηφίστηκε ως η ηθοποιός της χρονιά από την αμερικανική Vogue.

Το 2015 βγήκαν στις αίθουσες 5 ταινίες της Αλίσια Βικάντερ προμηνύοντας τη σοδειά της καινούριας χρονιάς. «Ingrid Bergman: in Her Own Words , «Κωδικό όνομα U.N.C.L.E» του Γκάι Ρίτσι στο πλευρό των Χένρι Καβίλ και Άρμι Χάμερ, «Από μηχανής», ενώ προς το τέλος του 2015 θα τη δούμε στο πολυαναμενόμενο «The Danish Girl» με τον εξαιρετικό Έντι Ρέντμεϊν  και  στο «Burnt» με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, όπου  ο ρόλος της γράφτηκε ειδικά γι΄αυτήν, κατόπιν επιθυμίας του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Γεννημένη με τον προβολέα ακριβώς από πάνω της και με εξαιρετική χάρη, έχοντας σπουδάσει την τέχνη της όρχησης στη Στοκχόλμη, ελάχιστοι ξεχνούν πώς στο ρόλο της Κίτι, στην Άννα Καρένινα, έκλεψε την παράσταση ακόμα και από τη σταρ Κίρα Νάιτλι.

Ομως, είναι αρκετά «δυνατή» για να παίξει στη θέση της Λάρα Κροφτ, την οποία έχουμε ταυτίσει με την Αντζελίνα Τζολί;

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της που δόθηκαν στη δημοσιότητα.




00 inkefalonia general ad 300X250