Μια απίστευτη μεταμόρφωση -Ο άστεγος που έγινε κούκλος hipster

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 11:24

Μια απίστευτη μεταμόρφωση -Ο άστεγος που έγινε κούκλος hipster

Ο άστεγος Χοσέ Αντόνιο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν είδε τον εαυτό στον καθρέπτη. Από το ατημέλητο λουκ που είχε μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε όψη και έγινε χίπστερ.

Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου ήξερε τον Χοσέ Αντόνιο από το πάρκινγκ στο οποίο δούλευε και έβγαζε χρήματα για το φαγητό του. Μία ημέρα αποφάσισε να τον περιποιηθεί στο κομμωτηρίο του και να αλλάξει εντελώς τον άστεγο άνδρα.

Ο Χοσέ Αντόνιο μπήκε στο κομμωτήριο με τα γκρίζα του μαλλιά και την βρώμικη του γενειάδα κουβαλώντας επάνω του 25 χρόνια στους δρόμους και βγήκε ως χίπστερ με αέρα ανανέωσης. Η αλλαγή του ήταν άκρως εντυπωσιακή, με τον Χοσέ Αντόνιο να είναι ένας όμορφος και κομψός άνδρας, που τραβά τα βλέμματα.

Ο πρώην ηλεκτρολόγος, που βρέθηκε στον δρόμο εξαιτίας της κατάθλιψης, μόλις είδε τη νέα του εμφάνιση δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. «Θέε μου, αυτό είναι εκπληκτικό, εγώ είμαι αυτός;», αναρωτιόταν. «Είμαι τόσο διαφορετικός. Κανείς δεν πρόκειται να με αναγνωρίσει, αν δεν του πω ποιος είμαι», πρόσθεσε.


Πηγή: iefimerida



00 inkefalonia general ad 300X250