Μπρουσκέτες με ψητές ελιές!
        
        
                        
        Από τον Άκη Πετρετζίκη.
Συστατικά
- 400 γρ. μαύρες ελιές Καλαμών
 - 60 γρ. ελαιόλαδο
 - 120 γρ. βαλσαμικό ξύδι
 - 4 σκ. σκόρδο, ξεφλουδισμένες
 - 1 κ.γ. κεδροκούκουτσα
 - κατσικίσιο τυρί και ψωμί για το σερβίρισμα
 
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετούμε τις ελιές και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα ταψάκι μικρό και βαθύ που να τις χωράει σε μια στρώση ή σε μια ορθογώνια φόρμα του κέικ, ανακατεύουμε και σκεπάζουμε ελαφρά με αλουμινόχαρτο
 - Ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι το ξύδι να έχει μειωθεί λίγο. Αφήνουμε να κρυώσουν μέσα στη νόστιμη σάλτσα.
 - Αφαιρούμε τα κεδροκούκουτσα και κρατάμε τις ελιές σε ένα μπολ σκεπασμένες με τη σάλτσα τους.
 - Σερβίρουμε σε φέτες ψωμί με κατσικίσιο τυρί.
 
        Μοιράσου:
        
    
    
    
                        
                        

















