Στην άκρη του κόσμου βρίσκεται το πιο εκπληκτικό ξενοδοχείο που υπάρχει

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 20:31

Στην άκρη του κόσμου βρίσκεται το πιο εκπληκτικό ξενοδοχείο που υπάρχει


Σε ένα "άγνωστο" νησί κρύβεται ο παράδεισος των ξενοδοχείων. 

 
To Fogo Island Inn είναι ένα μοναδικό κτίριο σύγχρονης αρχιτεκτονικής που συνδυάζεται αρμονικά με τους αρχαίους γρανίτες που το περιβάλλουν. Βέβαια, όσο και αν ο σχεδιασμός του ήταν τέτοιος, ώστε να ξεχωρίζει, το ξενοδοχείο έχει γίνει αναπόφευκτα κομμάτι του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού. Ο αρχιτέκτονας Τodd Saunder το σχεδίασε ως μια σύγχρονη οπτική στην παραδοσιακή Καναδέζικη αρχιτεκτονική. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι γεμάτο ψυχή αφού χτίστηκε από ντόπιους εργάτες, με πολλά χειροποίητα έπιπλα και με παρατημένα αντικείμενα που ξαναπήραν ζωή.

Spa με θέα που κόβει την ανάσα
Spa με θέα που κόβει την ανάσα

Τοποθετημένο στη βορειοανατολική ακτή του Καναδά, τo νησί Fogo, που σημαίνει φωτιά στα Πορτογαλικά, πήρε το όνομα του από ναύτες που καθώς περνούσαν παρατήρησαν μικρές φωτιές στις ακτές του νησιού. 


Η διαμονή στο νησί Fogo θα αλλάξει όσα ξέρατε για τα ταξίδια. Η διαμονή εδώ είναι μια πρόσκληση να γίνεις ένα με την κουλτούρα περασμένων αιώνων, να ψαρέψεις, να ψάξεις στο δάσος μανιτάρια και μούρα, να καθίσεις αναπαυτικά και να ακούσεις τους ντόπιους καλλιτέχνες να παίζουν μουσική. Εδώ είσαι επισκέπτης όλου του νησιού ανεξάρτητα από το πως θα περάσεις το χρόνο σου. 

H εκπληκτική τραπεζαρία του ξενοδοχείου
H εκπληκτική τραπεζαρία του ξενοδοχείου

Τόσο το ξενοδοχείο, όσο και το ίδιο το νησί, ενδείκνυνται για διαφορετικές και ποικίλες δραστηριότητες. Από ποδηλατάδες, σκι και ice skating, μέχρι spa στα υπερπολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου με θεα το απέραντο μπλε, μετά από αυτή την εμπειρία θα είστε πιο ανανεωμένοι από ποτέ. Η τοπική κουζίνα είναι πλούσια σε ψάρια και αξίζει να την δοκιμάσετε σε περίπτωση που φτάσετε στην άκρη του κόσμου. 

Ιce skating
Ιce skating
Στιγμές χαλάρωσης με θέα το γαλάζιο
Στιγμές χαλάρωσης με θέα το γαλάζιο



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ