Μπείτε στο ακριβότερο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 12:44

Μπείτε στο ακριβότερο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης

Με 85 εκ. δολάρια δεν θα γίνει δικό σας μόνο το, λουσμένο στο φως, διαμέρισμα του Μανχάταν, αλλά 2 Ρολς Ρόις, 1 γιοτ, ένας private σεφ κι ένας In house μπάτλερ.


Βρίσκεται στον 45ο όροφο του συγκροτήματος Atelier condo στη Νέα Υόρκη στην καρδιά του Μανχάταν. Μπορεί να γίνει δικό σας με 85 εκατομμύρια δολάρια...

Ο λόγος για το ακριβότερο διαμέρισμα στον κόσμο που παρουσιάζει με ειδικό αφιέρωμα το Business Insider. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο αφιέρωμα, με το συγκεκριμένο ποσό δεν θα γίνει μόνο δικό σας το εν λόγω διαμέρισμα αλλά και: 

Δυο Ρολς Ρόις, ένα γιοτ ενός εκατομμυρίου, δείπνο σε εστιατόριο αστέρων 2 Michelin μια φορά την εβδομάδα για ένα χρόνο, θέσεις για τα παιχνίδια των Brooklyn Nets για ένα χρόνο, δωρεάν διακοπές, ένας προσωπικός σεφ και ένας in house μπάτλερ συγκαταλέγονται στις προσφερόμενες υπηρεσίες. 

Το κτήριο ολοκληρώθηκε το 2006 από το Moinian Group και διαθέτει ειδικό χώρο για ice - skating, πισίνα, σάουνα, υπηρεσίες μπάτλερ, καθημερινό πρωϊνό που σερβίρεται δωρεάν, γήπεδα για μπάσκετ και άλλα πολλά και ... εκκωφαντικά. 

 Κάντε μια επίσκεψη στο, λουσμένο στο φως, διαμέρισμα: