Ένα πλωτό ξενοδοχείο που μπορεί να σας ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 10:55

Ένα πλωτό ξενοδοχείο που μπορεί να σας ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο [εικόνες]

Ένα πρωτοποριακό ξενοδοχείο παρουσίασε ο σχεδιαστής Τζιανλούκα Σαντοσουόζο με βάση το Λονδίνο, το οποίο επιπλέει και θα μπορεί να μετακινηθεί σε όποιο σημείο του πλανήτη θέλουν οι ιδιοκτήτες του.


Το «MORPHotel», όπως είναι το όνομα του προτεινόμενου πρότζεκτ θα αποτελείται από κάψουλες οι οποίες θα συνδέονται σπονδυλωτά, ενώ θα μπορεί να μεταβληθεί η κατεύθυνση τους στον χώρο, προσφέροντας διαφορετικές οπτικές γωνίες και πανοραμική θέα στους επισκέπτες και διαμένοντες. 


Το ξενοδοχείο θα διαθέτει εκτός από τα υπερπολυτελή δωμάτια, εστιατόρια, κήπους, αίθουσες εκδηλώσεων και... ελικοδρόμιο. 


Η κατασκευή θα μπορεί επίσης να αποσυνδεθεί τμηματικά, με ειδικά σκάφη να δίνουν την δυνατότητα μετακίνησης μεμονωμένα των καψουλιών του ξενοδοχείου και να προφέρουν, εν είδη κρουαζιέρας, σύντομες βόλτες στις τριγύρω παραλίες.


Το νέο ξενοδοχείο που πολλοί το θεωρούν το μέλλον του τουρισμού, θα μπορεί να «δέσει» σε οποιοδήποτε σημείο ή λιμάνι και θα μπορεί αν ταξιδέψει σε πολλές χώρες και μέρη.


 Η ιδέα του 32χρονου αρχιτέκτονα έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα πολλών επενδυτών στον χώρο της αναψυχής, αλλά τα εγκαίνια του είναι ακόμη άγνωστο αν και πότε θα τελεσθούν.

(ο αρχιτέκτονας Gianluca Santosuosso)