Δείτε πως διαβάζει κάθε έφηβος ανάλογα με το ζώδιό του!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 17:47

Δείτε πως διαβάζει κάθε έφηβος ανάλογα με το ζώδιό του!

Οι Πανελλαδικές πλησιάζουν και όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πώς όμως αντιλαμβάνεται κάθε ζώδιο τη διαδικασία της μελέτης;

 

Ποια ζώδια βαριούνται αφόρητα το διάβασμα, ποια μελετούν πολλές ώρες και ποια πανικοβάλλονται από το μέγεθος της ύλης;

Κριός

Δεν πρόκειται να διαβάσει τα πάντα, ενώ προσπαθεί να περιορίσει το χρόνο διαβάσματος και να ξεμπερδεύει. Εκτός αν ο καλύτερός του φίλος ή φίλη, τον προκαλέσει ότι θα γράψει πολύ καλύτερα απ΄ ότι εκείνος.

Ταύρος

Γενικά, διαβάζει πολύ αργά, αλλά όταν διαβάζει, το αποτέλεσμα αξίζει πάντα τον κόπο.

Δίδυμος

Θα διαβάσει ένα κεφάλαιο, θα ασχοληθεί με μερικά άλλα πράγματα, θα διαβάσει μια ακόμη παράγραφο και αυτό επαναλαμβάνεται διαρκώς, σ” έναν αέναο κύκλο εναλλαγής πνευματικών ερεθισμάτων.

Καρκίνος

Νιώθει μεγάλη ανασφάλεια, κυρίως μήπως δεν ικανοποιήσει τις αγωνίες τις μαμάς του. Χρησιμοποιεί κάθε λίγο το τηλέφωνο για να ζητήσει από τους φίλους του βοήθεια καθώς και τα θέματα SOS.

Λέων

Διαβάζει σαν άρχοντας με όλες του τις ανέσεις, ενώ, αν τον ρωτήσεις «Πώς τα βλέπεις; Θα γράψεις;», θα σου απαντήσει: «Μα καλά, Εγώ δεν θα γράψω;»

Παρθένος

Αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο να οργανώσει το πώς θα διαβάσει. Είναι πιθανόν να έχει πολλές σημειώσεις και υποσημειώσεις, ενώ κινδυνεύει να χαθεί στη λεπτομέρεια και να ξεχάσει την ουσία.

Ζυγός

Χρονοτριβεί, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει άλλο χρόνο μπροστά του, για να αποφασίσει τι θα διαβάσει και τι θα αφήσει, απλώς καταλαμβάνεται από πανικό.

Σκορπιός

Θα αφιερώσει ολόκληρες ώρες στο διάβασμα. Μην ξεγελαστείς όμως. Θα παραμείνει για πάντα μυστήριο, με τι ακριβώς ασχολιόταν όλες αυτές τις ώρες. Ο τρόπος που διαβάζει και οι μέθοδοί του για την απόκτηση γνώσεων και πληροφοριών είναι επτασφράγιστα μυστικά. Το σίγουρο είναι ότι θα χρησιμοποιήσει πολύ το διαδίκτυο, για να κλείσει τον κύκλο της μελέτης του.

Τοξότης

Θέλει να διαβάσει, αλλά δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και να ακολουθήσει την τυπική σειρά και διαδικασία. Βρίσκει το διάβασμα, φρικτά βαρετό, ενώ με το ζόρι κρατιέται να μην πηδήξει από το παράθυρο, για να βρεθεί στον καθαρό αέρα και να κάνει πλάκες με τις παρέες του.

Αιγόκερως

Διαβάζει για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των δασκάλων ή των γονέων του. Ασκεί με κάποιο τρόπο άλλο ένα καθήκον. Αποκλείεται πάντως να αποτύχει, αφού ως γνωστόν είναι το πιο αποτελεσματικό ζώδιο.

Υδροχόος

Μπορεί να αφιερώσει ώρες στο διάβασμα, και στη συνέχεια να σκεφτεί ότι δεν έχει κανένα νόημα ή ότι πολλά από αυτά που διαβάζει είναι άνευ ουσίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελικά δεν θα αποδώσει.

Ιχθύες

Αφιερώνουν άπειρο χρόνο σε αγχώδεις προβληματισμούς του τύπου «Μπορώ να βγάλω την ύλη; Μπα δε θα τα καταφέρω. Βλακείες. Μπορώ και παραμπορώ. Μα τι έχω πάθει; Γιατί δεν συγκεντρώνομαι; Καλά, θα προσπαθήσω πάλι σε λίγο». Εν κατακλείδι, δε νιώθουν ιδιαίτερα σίγουροι ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αν και συχνά βρίσκονται μπροστά από τα πράγματα, εκπλήσσοντας ακόμα και τον εαυτό τους.