Τα 6 διαφορετικά είδη sex που θα κάνεις κατά τον πρώτο χρόνο της σχέσης!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 00:33

Τα 6 διαφορετικά είδη sex που θα κάνεις κατά τον πρώτο χρόνο της σχέσης!

Γιατί κατά τον πρώτο χρόνο της σχέσης υπάρχουν κάποια είδη sex που -ευτυχώς- θα βιώσεις:

 

1. Το «mind blowing» sex
aka. το Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο. Γιατί είναι τέλειο; Γιατί είστε και οι δύο «full in love», και θέλει ο ένας τον άλλον συνέχεια! Αυτού του είδους το σεξ συνδυάζει μεγάλη διάρκεια (σε επίπεδα μαραθωνίου), εξαιρετικές επιδόσεις (σε σημείο να νιώθεις σωματική κούραση μετά) και -κυρίως- τρομερή όρεξη και από τους δύο.

2. Το sex «της στιγμής» σε αναπάντεχα μέρη. Γιατί τους πρώτους μήνες, το αν είναι ή όχι κατάλληλος ο χώρος, είναι το τελευταίο που σας απασχολεί. Ή μάλλον όσο πιο ακατάλληλος ο τόπος και ο χρόνος, τόσο πιο «hot» και ιδανικό σας φαίνεται το sex.

sex_positions_680_269937_36o935
3. Το sex που δεν ήξερες καν ότι θα μπορούσε να σου αρέσει. Κι αυτό επειδή μπορεί να μην είχες ξανακάνει κάτι παρόμοιο, ή ακόμη κι αν το είχες ξανακάνει έτσι, δεν είχες περάσει εξίσου καλά.

 

4. Το sex της συμφιλίωσης μετά από τσακωμούς. Μιας και κάποιες φορές «αξίζει» να τσακωθείς, αν πρόκειται να συμφιλιωθείτε μ” αυτό τον τρόπο.

5. Το sex της συντήρησης. Και ασφαλώς ο τίτλος του ακούγεται ξενέρωτος και «boring», αλλά το καλό ποιοτικά sex με συχνότητα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να συντηρήσεις μια εξίσου καλή σχέση. Plus μια ενεργή σεξουαλική ζωή είναι το πιο υγιές πράγμα του κόσμου.

6. Το σεξ των διακοπών. Όταν θα πάτε διακοπές κατά τον πρώτο χρόνο της σχέσης, είτε θα είναι για Σαββατοκύριακο, είτε για αρκετές μέρες, όλα θα περάσουν σε ένα «ανώτερο» level απόλαυσης και για τους δύο, μιας και μακριά από τις έννοιες και τις σκοτούρες σας, και σε άλλο περιβάλλον η λίμπιντο σας θα πιάσει το ζενίθ της.




00 inkefalonia general ad 300X250