Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο όταν ερωτεύεται;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 16:53

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο όταν ερωτεύεται;

Δες στη λίστα που ακολουθεί πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο όταν ερωτεύεται!

 

Γιατί ο έρωτας φέρνει στην επιφάνεια διαφορετικές συμπεριφορές σε όλους, αναλόγως του ζωδίου τους!

Κριός
Μπορεί να γίνει ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια του ζωδιακού. Θα δώσει μάχη, θα διεκδικήσει και δε θα υποχωρήσει αν δεν καταφέρει να κατακτήσει το άτομο που ερωτεύτηκε. Παρόλα αυτά, όταν το επιτύχει, ντρέπεται και δεν το δείχνει γιατί φοβάται μήπως φανεί ευάλωτος κι όχι τόσο σκληροπυρηνικός όσο θέλει να δείχνει. Έχει -βέβαια- διαρκώς το άγχος μήπως χάσει την ελευθερία του, αλλά ο ίδιος γίνεται αρκετά κτητικός.

Ταύρος
Είναι κάπως old-fashioned στον έρωτα, ένα μείγμα συναισθηματισμού αλλά και σταθερότητας. Παρόλο που μοιάζει να είναι αρκετά συγκροτημένος, τρέφει βαθιά αισθήματα αγάπης και αναζητά την εξασφάλισή τους μέσω πράξεων. Αν κολλήσει με κάποιο άτομο δεν πρόκειται να το ξεπεράσει εύκολα, αλλά θα επιδιώξει να το κερδίσει «μέχρι τελικής πτώσης», Του παίρνει πολύ χρόνο να δώσει την καρδιά του, αν όμως το κάνει θα είναι πιστός και αφοσιωμένος.

Δίδυμοι
Θα ξεκινήσει την προσέγγιση από φιλικό επίπεδο για αρχή. Επειδή είναι το πιο επικοινωνιακό ζώδιο του κύκλου, ακόμη και ο έρωτάς του θα βασίζεται στη σωστή επικοινωνία, για αυτό και θα επιδιώξει να συζητήσει πολύ με το αντικείμενο του πόθου του, κι αν αντιληφθεί την ύπαρξη χημείας, τότε μονάχα μπορεί να δεθεί μαζί του ουσιαστικά. Παρά το ότι δείχνει, ένας Δίδυμος ψάχνει ασυνείδητα το άλλο του μισό, και δε θα ησυχάσει αν δεν το βρει, ακόμα κι αν αυτό του πάρει χρόνια.

Καρκίνος
Ένας Καρκίνος γνωρίζει αμέσως τι χρειάζεται ένα άλλο άτομο από μια ερωτική σχέση, γιατί «πιάνει» αυτή την ανάγκη διαισθητικά. Γι” αυτόν ο έρωτας είναι σοβαρή υπόθεση και συχνά επιδιώκει την επισημοποίηση, καθώς είναι από τα ζώδια που έχουν στενή επαφή με την παράδοση. Συχνά μπαίνει στη διαδικασία να κάνει σχέδια για το μέλλον. Ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που θα πέσουν στα πατώματα αν η σχέση με το άτομο που έχει ερωτευθεί καταλήξει σε χωρισμό, και θα του πάρει αρκετό καιρό για να το ξεπεράσει.

Λέων
Ο έρωτας για αυτόν είναι ένα αναζωογονητικό παιχνίδι, απαραίτητο για την αυτοπεποίθησή του. Από τη στιγμή που θα κερδίσει την καρδιά ενός ατόμου θα πάρει και το είδος της προσωπικής επιβεβαίωσης που κατά βάθος αναζητά, και θα απελευθερώσει όλη του τη δυναμική. Όταν ερωτεύεται οι συμπεριφορές που εμφανίζει είναι οι εξής: γίνεται παιδί, χαίρεται και καμαρώνει για το ταίρι του, είναι γενναιόδωρος συναισθηματικά και υλικά. Είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν τον έρωτα με το ταίρι τους στο έπακρον.

Παρθένος
Προτιμά τις ήρεμες σχέσεις από τις παθιασμένες γιατί δεν μπορεί να χειριστεί εύκολα τις έντονα συναισθηματικές καταστάσεις. Επιδιώκει την αμοιβαία αγάπη και εμπιστοσύνη από έναν έρωτα που τρελαίνει και αποσυντονίζει. Όταν ερωτεύεται, αυτό γίνεται εμφανές, γιατί μονάχα τότε ανατρέπει το πρόγραμμά του. Επιπλέον είναι αρκετά αμήχανος στο πρώτο ραντεβού αν νιώθει πολλά πράγματα για το άλλο άτομο.

Ζυγός
Θα περάσει τη ζωή του αναζητώντας τον ιδανικό, εκείνον τον άνθρωπο που θα τον οδηγήσει σε μια όμορφη, ρομαντική και μακρόχρονη σχέση. Όταν είναι single αισθάνεται μισός άνθρωπος. Όταν ερωτευτεί και βρει ανταπόκριση γίνεται «χαλί», δείχνει με άνεση τα συναισθήματά του, διατηρώντας ταυτόχρονα την προσωπικότητά του, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει η συμβίωση, ως επιστέγασμα της ευτυχίας.

Σκορπιός
Για αυτόν δεν υπάρχει μέση οδός. Αν ερωτευτεί θα το ζήσει παράφορα και παθιασμένα. Είναι κτητικός από την αρχή, θέλει την απόλυτη αφοσίωση, και απαιτεί ανταπόδοση σε όλα όσα προσφέρει, αλλιώς δεν υπάρχει νόημα να είναι μαζί με κάποιο άτομο. Καταφέρνει και διατηρεί το μυστήριο και την αγωνία, και επιδιώκει να ζήσει το απόλυτο. Είναι δοτικό ζώδιο, αλλά ταυτόχρονα και τρομερά απαιτητικό.

Τοξότης
Γίνεται αφόρητα πιεστικός μέχρι να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του ατόμου που θέλει. Αθεράπευτα ρομαντικός, θα κάνει εκπλήξεις στο άτομο που θα ερωτευτεί. Σπανίως είναι άπιστος, και μπορεί να γίνει κτητικός, αν και ο ίδιος θέλει να έχει ελευθερία κινήσεων και χώρου, μιας και δεν θέλει να νιώθει ότι περιορίζεται. Συχνά μπορεί να γίνει αδιάφορος, μέσα στη σχέση, γι’αυτό και κινητοποιείται μονάχα αν αισθανθεί το φόβο να χάσει το άλλο άτομο.

Αιγόκερως
Ο έρωτας για αυτόν είναι μια μορφή απελευθέρωσης. Χάνει το νου του, και μαζί την φαινομενική ψυχρότητα και στωικότητα που τον χαρακτηρίζει.Το να ερωτευτεί πραγματικά -βέβαια- δεν είναι εύκολη υπόθεση, μιας και έχει δημιουργήσει διάφορα «υποστρώματα» για την προστασία του. Όταν όμως, τελικά, του συμβεί, και καταλάβει ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, θα εκδηλώσει τα συναισθήματά του και θα είναι πιστός.

Υδροχόος
Γι” αυτόν, όπως περίπου και για το Δίδυμο, έρωτας και φιλία πάνε «χέρι-χέρι». Όταν ερωτεύεται θέλει να βρίσκεται μόνο με το συγκεκριμένο άτομο που μπορεί να συζητήσει τα πάντα, να τον κατανοήσει, να του αφιερώσει χρόνο, να αναλύσει τις ιδέες και τις θεωρίες του, σαν να είναι μια κλειστή παρέα. Ο έρωτας, όμως, του δημιουργεί μια σύγχυση κι έτσι συχνά αντιδρά αλλοπρόσαλλα. Όσο πιο πολλά νιώθει, τόσο περισσότερο αποστασιοποιείται, γιατί φοβάται να μήπως χάσει τον εαυτό του.

Ιχθύες
Απελευθερώνει τη φαντασία του όταν ερωτεύεται πραγματικά. Εύκολα μπορεί να παραμυθιαστεί με κάτι άλλο που θα προσπαθήσει να το φέρει στα δικά του μέτρα, γι” αυτό και συχνά γίνεται θύμα της αγάπης του. Δίνει πράγματα στο άτομο που ερωτεύεται χωρίς να θέλει ή να αποζητά την ανταπόδοση.

Πηγή: astrology.gr