Ζώδια: Πώς φλερτάρει ο κάθε άντρας;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 20:56

Ζώδια: Πώς φλερτάρει ο κάθε άντρας;

Δες στη λίστα που ακολουθεί πώς φλερτάρει ο κάθε άντρας αναλόγως του ζωδίου του!

 

Κριός
Άμεσος, ειλικρινής κι αυθόρμητος ο Κριός είναι το γνήσιο αρσενικό, αυτό που θα σε αρπάξει και θα σε στήσει στον τοίχο. Δεν θα σου αφήσει και πολλά περιθώρια διαφυγής. Αν το φλερτ ήταν πρωτάθλημα ο Κριός θα ήταν το φαβορί του.

Ταύρος
Παρότι λιγομίλητος, έχει αυτό το ηδυπαθές βλέμμα που σε κάνει να φαντάζεσαι πολλά και να επιθυμείς ακόμα περισσότερα. Θα σε προσεγγίσει πολύ ήρεμα αλλά αποφασιστικά και θα σου εκφράσει το θαυμασμό του, χωρίς υπερβολές.

Δίδυμοι
Η άνεσή του στην επικοινωνία, είναι το μεγάλο του ατού. Θα σου πιάσει την κουβέντα, θα αντιληφθεί ποιο είναι εκείνο που θέλεις να ακούσεις και ασφαλώς και θα στο πει. Τα πικάντικα υπονοούμενα και τα «αθώα» του αγγίγματα είναι ένα από τα «δυνατά του όπλα»…Γενικώς στο φλερτ λόγω των εξαιρετικών επικοινωνιακών του δεξιοτήτων «το “χει», και μάλιστα πολύ.

Καρκίνος
Δεν μιλάει πολύ αλλά θα σου πει ότι του αρέσεις και θα αρχίσει να σου κάνει πλάγιες ερωτήσεις για να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για σένα, τόσο όσο όμως για να μην φανεί αδιάκριτος. Θα σε κάνει μάλιστα να αισθανθείς μεγάλη ζεστασιά και συμπάθεια για εκείνον.

Λέων
Είναι ο άρχοντας! Στυλ, προσωπικότητα και ύφος είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του, μιας κι έχει γεννηθεί για να ερωτοτροπεί. Μπορεί να σε κεράσει κάτι για να τραβήξει την προσοχή σου, και στη συνέχεια θα σε πλησιάσει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Παρθένος
Μπορεί να φαίνεται συγκρατημένος και σοβαρός, αλλά στο θέμα «φλερτ» και «αποπλάνηση», τα φαινόμενα απατούν. Όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης των γυναικών είναι ευθύς και άμεσος.

Ζυγός
Ποια θα αντιστεκόταν σε ένα τύπο του οποίου το κομπλιμέντο είναι τόσο καλά μελετημένο που στοχεύει κατευθείαν στην γυναικεία ματαιοδοξία της; Ο Ζυγός είναι μεγάλος καλλιτέχνης και παραδίδει «μαθήματα» στο φλερτ γιατί ξέρει πως ακριβώς χρειάζεται να «παίξει» μια γυναίκα για να πέσει στην αγκαλιά του. Χαρακτηρίζεται μάλιστα για την ευγένεια και τους καλούς του τρόπους αναφορικά με τον τρόπο προσέγγισης τους αντίθετου φύλου.

Σκορπιός
Στο παιχνίδι της αποπλάνησης ο Σκορπιός έχει γράψει όλους τους κανόνες. Είναι δυνατός παίκτης. Χρησιμοποιεί το αισθησιακό βλέμμα του για να κατακτήσει μια γυναίκα.

Τοξότης
Διαθέτει ακαταμάχητο χιούμορ και υπέροχο χαμόγελο, κι αυτά είναι ακριβώς που χρησιμοποιεί για να προσεγγίσει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει. Οι έξυπνες και ταυτόχρονα πονηρές ατάκες του θα σε κάνουν να χαλαρώσεις και να «παραδοθείς» στην παιχνιδιάρικη γοητεία του.

Αιγόκερως
Το σίγουρο είναι ότι θα σε σκανάρει από την κορυφή μέχρι τα νύχια αλλά δε θα δείξει αν του αρέσεις, τουλάχιστον όχι αμέσως. Θα το κάνει τη στιγμή που θέλει εκείνος και θα σε προσεγγίσει βάσει των δικών του όρων.

Υδροχόος
Η εκκεντρική του γοητεία σε συνδυασμό με το ότι έχει ένα απροσδιόριστο κάτι, θα σου δημιουργήσει απορία αλλά και έντονη έλξη. Το στάνταρ είναι ότι θα σε πλησιάσει στην αρχή πολύ φιλικά, και στη συνέχεια ερωτικά, και μάλιστα όταν δεν θα το περιμένεις καθόλου.

Ιχθύες
Είναι ρομαντική ψυχή, επομένως και η προσέγγιση που θα σου κάνει θα είναι εξίσου ρομαντική, με ένα στυλ άλλης εποχής, γεγονός κιόλας που θα σε γοητεύσει και θα ξεχωρίσεις σε εκείνον.

Πηγή: astrology.gr




00 inkefalonia general ad 300X250