Οι ενδείξεις ότι είσαι ερωτευμένη με το σύντροφό σου! (Λίστα)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 23:45

Οι ενδείξεις ότι είσαι ερωτευμένη με το σύντροφό σου! (Λίστα)

Καμιά φορά μπορεί να σου τύχει να ζεις το εξής σενάριο, που δεν είναι καθόλου «επιστημονικής φαντασίας»: Να έχεις σχέση με κάποιον, για ένα αξιοσημείωτο χρονικό διάστημα, όχι μια βδομάδα, εκείνος να έχεις καταλάβει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου, αλλά εσύ να μην είσαι σίγουρη αν είσαι ερωτευμένη μαζί του. It happens…

 

Γι’αυτό κι εμείς σου φτιάξαμε μια λίστα με όλες τις ενδείξεις από τις οποίες θα καταλάβεις αν είσαι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του:

1. Ο άνθρωπος με τον οποίον έχεις σχέση πρέπει να σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη. Δεν εννοούμε να μην τσακώνεστε ποτέ. Και οι τσακωμοί άλλωστε εντός προγράμματος είναι. Αλλά αν είσαι όντως ερωτευμένη μαζί του, ακόμη και το να τον βλέπεις και να περνάτε χρόνο μαζί θα πρέπει να είναι κάτι που να σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη.

2. Πρέπει να σε κάνει να βλέπεις τη ζωή θετικά και με ενθουσιασμό. Αν είσαι όντως ερωτευμένη μαζί του τότε σίγουρα όλα θα σου φαίνονται «ρόδινα», ακριβώς λόγω του ενθουσιασμού σου. Θα είσαι σε μια διαρκή «feel good» κατάσταση.

3. Πρέπει να σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ερωτευμένη με τον σύντροφό σου, δεν μπορεί παρά να έχεις «πάρει τα πάνω» σου με την έννοια, ότι είναι λογικό να νιώθεις καλύτερα από ποτέ. Να θεωρείς δηλαδή ότι είσαι και sexy αλλά και αρκετά ενδιαφέρουσα, από τη στιγμή που εκείνος έχει επιλέξει να είναι μαζί σου.

4. Σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Αν είσαι ερωτευμένη τότε σίγουρα, από τη στιγμή που έχετε σχέση, νιώθεις σίγουρη για εκείνον, ότι θα είναι δίπλα σου αν χρειαστεί και σε ότι χρειαστεί.

 

5. Ανυπομονείς καθημερινά να επικοινωνήσεις μαζί του με τον οποιοδήποτε τρόπο. Είτε να τον συναντήσεις, ή να του μιλήσεις στο τηλέφωνο. Θες να μαθαίνεις συνέχεια νέα του, και κυρίως αν είναι καλά.

6. Σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Αν είσαι ερωτευμένη, τότε σίγουρα δεν έχεις καν καιρό για ανασφάλειες. Επομένως προσέχεις την εμφάνισή σου, κι επειδή εκείνος το εκτιμά, προφανώς και νιώθεις καλά με την εικόνα σου.

7. Να σε κάνει να νιώθεις τυχερή που τον έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι ερωτευμένη με το σύντροφό σου, τότε σίγουρα νιώθεις να είσαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου, που τον έχεις στη ζωή σου, και που υπάρχει αμοιβαιότητα στα συναισθήματά σας.

8. Σε κάνει να έχεις την έννοια μη τον χάσεις. Που αυτό μεταφράζεται ότι τον ζηλεύεις και λίγο και ότι κάνεις και υποχωρήσεις προκειμένου να μην του δώσεις κάποια αιτία για να θέλει να σε χωρίσει.

9. Να σε κάνει να μην έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις με άλλους. Να έχεις δηλαδή «μάτια» μόνο για εκείνον. Αν είσαι ερωτευμένη μαζί του, ένα είναι σίγουρο, για σένα δεν υπάρχει άλλος πιο όμορφος, έξυπνος και καταπληκτικός άντρας αυτή την περίοδο. Πόσο μάλλον να θες να φλερτάρεις με άλλους.

10. Λογικά σου κόβεται και λίγο η όρεξη για φαγητό και δυσκολεύεσαι ακόμη και να κοιμηθείς, γιατί πολύ απλά τον σκέφτεσαι ή έχεις αυτό το περίεργο συναίσθημα διαρκούς ενθουσιασμού.

teens.gr