7 tips για να φορέσεις το μαγιό που θα σαγηνεύσει!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 14:03

7 tips για να φορέσεις το μαγιό που θα σαγηνεύσει!

Από τη απόχρωση έως την αρμονική «αγκαλιά».Κι από το κατάλληλο κόψιμο στο στήθος έως το στράπλες στο... ύψος του. Μην αγοράσετε μαγιό προτού διαβάσετε τα παρακάτω.

 

Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ. Πώς πρέπει να διαλέξουμε το καλοκαιρινό μας μαγιό; Τι πρέπει να προσέξουμε; Ποιες είναι οι μικρές λεπτομέρειες που θα μας εξασφαλίσουν τη σωστή επιλογή; Διαβάστε 7 πολύτιμες συμβουλές.

• Σωστή απόχρωση: ΄Οπως και στα ρούχα, έχει να κάνει με τον τόνο της επιδερμίδας. Κατά κανόνα στις σκουρόχρωμες ταιριάζουν σχεδόν όλα τα χρώματα ενώ οι ανοιχτόχρωμες καλό είναι να αποφύγουν αποφύγετε τα παλ, το κίτρινο, το λευκό προτιμώντας το μαύρο, το καφέ ή τα με έντονα prints.

• Λίκρα οπωσδήποτε :Το ύφασμα πρέπει να περιέχει οπωσδήποτε λίκρα, ώστε να παρέχει ελαστικότητα και κράτημα. Διαφορετικά θα σακουλιάζει κάθε φορά που θα βρέχεται.

Αρμονική αγκαλιά στις καμπύλες: Το σλιπάκι θα πρέπει να αγκαλιάζει αρμονικά τις καμπύλες σας και όχι να σας πιέζει δημιουργώντας αντιαισθητικές "προεξοχές" στο περίγραμμα του σώματός σας.

• Το σωστό «κόψιμο» για κάθε στήθος: Αν το στήθος είναι μεγάλο, προτιμήστε το κόψιμο halter. Το σουτιέν που μοιάζει με μονοκόμματη λωρίδα (με ή χωρίς τιράντες) ταιριάζει σε μεσαίου μεγέθους στήθος ή μικρότερο, ενώ αν το στήθος είναι μικρό μπορείτε άνετα να φορέσετε τριγωνάκι. Τα βολάν δημιουργούν εφέ όγκου.

• Στράπλες στο... ύψος του: Αν αγοράσετε στράπλες μαγιό, βεβαιωθείτε πως έχει ενίσχυση, για να στέκεται στο ύψος του.

• Εμπριμέ πάνω μονόχρωμο κάτω: Ένα εμπριμέ επάνω μέρος ταιριάζει με διακριτικό μονόχρωμο σλιπ. Έτσι δημιουργείται η ψευδαίσθηση της λεπτότερης περιφέρειας.

• Ο... αθλητικός κίνδυνος: Προσοχή στα αθλητικά σλιπ και τα σορτσάκια, γιατί κάνουν τα πόδια να φαίνονται κοντύτερα και πιο γεμάτα. Τα πιο κολακευτικά στενεύουν πίσω, αποκαλύπτοντας τους γλουτούς και δεν ανεβαίνουν πολύ ψηλά στη μέση.

www.queen.gr




00 inkefalonia general ad 300X250