H πρώτη γυναίκα με σύνδρομο Down που θα κάνει πασαρέλα στην Νέα Υόρκη [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 13:02

H πρώτη γυναίκα με σύνδρομο Down που θα κάνει πασαρέλα στην Νέα Υόρκη [εικόνες]

Ηθοποιός, ακτιβίστρια και θερμή υποστηρίκτρια των ατόμων με νοητική υστέρηση η Jamie Brewer είναι η πρώτη γυναίκα με σύνδρομο Down που θα διασχίζει τις πασαρέλες στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Η Jamie Brewer είναι γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στο «America Horror Story» δηλώνει περήφανη που αποτελεί πηγή έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση για ανθρώπους με ειδικές ικανότητες.
«Τα κορίτσια και νεαρές γυναίκες, βλέποντάς με θα πουν «hey, αν μπορεί αυτή να το κάνει μπορώ και εγώ» δηλώνει η Jamie. «Είναι μια πραγματική έμπνευση για με μένα το να είσαι ένα πρότυπο για νεαρές γυναίκες και να τις ενθαρρύνεις να δείξουν προςτα έξω τη διαφορετικότητα τους».

 Η σχεδιάστρια Carrie Hammer εξήγησε ότι σχεδίασε για την Jamie ένα ιδιαίτερο φόρεμα που αναδεικνύει τα δυνατά σημεία του σώματος της και ελπίζει ότι το συγκεκριμένο φόρεμα θα το αγοράσει η Πρώτη κυρία των Η.Π.Α Michelle Obama.

«Η ταινία American Horror Story που συμμετείχε είναι σκοτεινή και τρομακτική, έτσι σκεφτήκαμε ότι η Jamie θα μαγέψει φορώντας κάτι μαύρο. Eχει ένα όμορφο σώμα, λεπτή μέση και καμπύλες, για αυτό πιστεύω ότι ένα φόρεμα σε γραμμή Α θα της πηγαίνει πολύ».

Η συμμετοχή της Jamie στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μοντέλα με ρόλους, όχι απλά μοντέλα πασαρέλας» της σχεδιάστριας Carrie Hammer.

Η σχεδιάστρια ήθελε τα ρούχα της να αντιπροσωπεύουν κάθε είδους γυναίκα και να την κάνουν να νιώθει μοναδική. Για την πρώτη της επίδειξη ζήτησε από την φίλη της Danielle Sheypuk η οποία μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι να συμμετέχει σαν μοντέλο.

iefimerida.gr

 






ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ