Αυτό είναι το νέο πλυντήριο της LG που αλλάζει την ιστορία του πλυσίματος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015 13:30

Αυτό είναι το νέο πλυντήριο της LG που αλλάζει την ιστορία του πλυσίματος

Η LG ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα την δημιουργία ενός νέου πλυντηρίου που αναμένεται να αλλάξει την ιστορία του πλυσίματος.

Πρόκειται για το Twin Wash System, το οποίο είναι ένα πλυντήριο που κάνει... αυτό που λέει το όνομά του, δηλαδή επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να βάλει δύο πλυντήρια ταυτόχρονα.

Το Twin Wash System της LG, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε από το Las Vegas o CEO της εταιρείας, θα έχει ένα πιο μικρό κάδο πλυσίματος κάτω από τον κεντρικό, ο οποίος θα δίνει την δυνατότητα για δύο πλυντήρια σε ένα.

Η κορεάτικη εταιρία έβαλε την κεντρική πόρτα σε γωνία έξι μοιρών, και μία ίντσα ψηλότερα από τα υπόλοιπα πλυντήρια της αγοράς, ώστε να μην χρειάζεται να σκύβουν οι χρήστες για να βάλουν και να βγάλουν τα ρούχα από το πλυντήριο.

Το νέο πλυντήρια θα "τρέχει" τεχνολογία TurboWash, δηλαδή μπέκ θα ψεκάζουν στα ρούχα, ώστε να γίνεται οικονομία σε νερό και χρόνο πλύσης.

Επίσης το Twin Wash συνδέεται με wifi ώστε να ελέγχει ο χρήστης το πλυντήριο από μακριά και να ειδοποιείται όταν το πρόγραμμα πλύσης έχει τελειώσει.

protothema.gr

 
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ