Ονομάζεται Jack Daniels, βάπτισε το γιο του Jim Beam, και τον πάντρεψε ο Johnnie Walker!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 15:01

Ονομάζεται Jack Daniels, βάπτισε το γιο του Jim Beam, και τον πάντρεψε ο Johnnie Walker!

Ένας Αμερικανός, που βαπτίστηκε Τζακ Ντάνιελς από το διάσημο μπέρμπον, ακολούθησε την ίδια λογική(;) και βάπτισε το νεογέννητο γιο του Τζιμ Μπιμ! Ο λόγος για τον 32χρονο Τζακ Ντάνιελς (Λέδερς) από τη Λουζιάνα, ο οποίος ανέφερε στα τοπικά ΜΜΕ ότι οι γονείς του τον βάπτισαν Τζακ Ντάνιελς για να εξαγριώσουν τους παππούδες του που ήταν εναντίον του αλκοόλ!

«Την εποχή εκείνη ο μπαμπάς μου έπινε ‘Τζακ’, το οποίο απολάμβανε. Η μαμά μου είπε ‘γιατί όχι;’ (στην πρόταση)» δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ο Τζακ Ντάνιελς (Λέδερς).
O μπαμπάς Τζακ Ντάνιελς με τον νεογέννητο Τζιμ Μπιμ και τη σύζυγο (με όνομα άνευ ενδιαφέροντος) Με στόχο να συνεχίσουν την... παράδοση ο 32χρονος συμφώνησε με την 23χρονη σύζυγό του Λίντια, ότι το όνομα «Τζιμ Μπιμ» θα ήταν ό,τι καλύτερο για το γιο τους.

Μάλιστα σκοπεύουν να συνεχίσουν ακάθεκτοι, βαπτίζοντας το επόμενο παιδί τους Έβαν Ουίλιαμς (άλλη μάρκα μπέρμπον, δημοφιλής στην Αμερική) ή, αν είναι κορίτσι, Σέρι (από το λικέρ)....

Σημειώνεται ότι ο άντρας που πάντρεψε το τρελό ανδρόγυνο που (μάλλον) έχει μια κάποια εμμονή με το αλκοόλ λεγόταν... Τζόνι Γουόλκερ(!)

Τυχαίο; Δε νομίζουμε...


Πηγή: skai.gr