Τζόκερ: Το πιο τυχερό πρακτορείο της χώρας βρίσκεται στην Πάτρα - 4 από τα 17 πεντάρια παίχτηκαν εδώ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 14:08

Τζόκερ: Το πιο τυχερό πρακτορείο της χώρας βρίσκεται στην Πάτρα - 4 από τα 17 πεντάρια παίχτηκαν εδώ

Ενα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Πάτρα είναι αναμφισβήτητα το πιο τυχερό όλης της χώρας. Εκεί παίχτηκαν τα 4 από τα 17 "χρυσά" πεντάρια της κλήρωσης του τζόκερ της περασμένης Κυριακής. Τι δήλωσε στο Newsit ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά....τέσσερα από τα συνολικά 17"χρυσά" πεντάρια παίχτηκαν στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, "Καρακώστα - Σκέντζου" που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου 52 και Όθωνος Αμαλίας 48 στην Αχαϊκή πρωτεούσα.

 

Το πιο γουρλίδικο πρακτορείο είναι στην Πάτρα




Οπως δήλωσε στο Newsit o κύριος Πολύδωρας Φούντας, σύζυγος της ιδιοκτήτριας του γουρλίδικου πρακτορείου "είναι μεγάλη επιτυχία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που 4 πεντάρια παιχτήκαν στο πρακτορείο το δικό μας.


Ο κάθε τυχερός κερδίζει απο 78.810 ευρώ δηλαδή στο σύνολο δόθηκαν 315 χιλιάδες ευρώ που σε αυτές τις μέρες που είναι πολύ δύσκολες για όλους μας, τέσσερις άνθρωποι πήραν χαρά μεγάλη και εμείς χαρήκαμε ακόμη περισσότερο που συμβάλλαμε σε αυτό.

Μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί κανένας από τους τυχερούς. Εμάς μας ενημέρωσε ο ΟΠΑΠ για την επιτυχια του πρακτορείου μας. Ηδη πάντως το μαθαίνει ο κόσμος από στόμα σε στόμα και ήδη έχει ξεκινήσει η κίνηση για την κλήρωση της Πέμπτης.

Οσοι το μαθαίνουν μας λένε "μακάρι να είμασταν εμείς" δήλωσε εκπρόσωπος του πρακτορείου


Είναι πάντως δελεαστικό το ποσό και παίζουν και άνθρωποι που δεν έπαιζαν ποτέ. Ερχοναι και άνθρωποι που δεν ξέρουν να συμπληρώσουν τα νούμερα στο δελτίο και μας ρωτάνε πως να παίξουν. Ελπίζουμε και στην επόμενη κλήρωση να ειμαστε πάλι τυχεροί.

Πηγή: newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250