Το Ντουμπάι «χρυσώνει» όσους χάνουν βάρος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 14:38

Το Ντουμπάι «χρυσώνει» όσους χάνουν βάρος

«Χρυσούς» τους κάνουν στο Ντουμπάι να αρχίσουν να τρώνε υγιεινά και να χάσουν κανένα κιλό. Κυριολεκτικά, αφού οι αρχές της πόλης ανακοίνωσαν πως θα περιμένει πολύ καλή ανταμοιβή όποιον καταφέρει να ρίξει τη βελόνα της ζυγαριάς για τον επόμενο μήνα.

Οι εγγραφές έκλεισαν σήμερα, Παρασκευή, σε αυτό τον πρωτότυπο διαγωνισμό για την προώθηση της υγιεινής διατροφής. Σύμφωνα με τους όρους του, θα δοθεί ένα γραμμάριο χρυσού- αξίζει περίπου 45 δολάρια αυτή τη στιγμή- για κάθε κιλό που θα χάσουν οι συμμετέχοντες, με μόνη προϋπόθεση να γίνουν τουλάχιστον κατά δύο κιλά ελαφρύτεροι. Από αυτούς μάλιστα εκείνοι που θα χάσουν τα μεγαλύτερα κιλά θα μπουν σε κλήρωση για ένα χρυσό νόμισμα αξίας 5.400 δολαρίων.

Ο διαγωνισμός συμπίπτει με το Ραμαζάνι, κατά τη διάρκεια του οποίου οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε από την ανατολή ως τη δύση του ηλίου. Κάτι που μπορεί να δυσκολέψει τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων, που θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να συγκρατηθούν όταν καθίσουν στο τραπέζι έπειτα από ολοήμερη νηστεία. Το κίνητρο όμως είναι σίγουρα ισχυρό.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ




00 inkefalonia general ad 300X250