Συγκίνηση στο «The Chase»: Ο Αναστάσης από την Κεφαλονιά νίκησε και δώρισε τα κέρδη του για καλό σκοπό!
Το επεισόδιο της Τρίτης , του «The Chase» ήταν γεμάτο συγκινήσεις, με τον Αναστάση Λασκαράτο από την Κεφαλονια να καταφέρνει να ξεπεράσει τη chaser και να κερδίσει 6.600 ευρώ.
Ήταν ο μόνος από τους τέσσερις παίκτες που έφτασε στον τελικό, αντιμετωπίζοντας ολομόναχος τη «γυναίκα με τα μαύρα».
Η Μαρία Μπεκατώρου, εμφανώς συγκινημένη, τον αγκάλιασε μόλις τελείωσε ο χρόνος, λέγοντας: «Θα τρελαθώ! Τώρα τι να σου πω κι εγώ; Σε ευχαριστώ ειλικρινά». Το πιο συγκινητικό, όμως, είναι πως ο Αναστάσης αποφάσισε να διαθέσει το ποσό που κέρδισε για την υποστήριξη του Συλλόγου Ατόμων με Διαβήτη Κεφαλλονιάς και Ιθάκης «Στάση Ζωής».
Ετικέτες:
Μοιράσου:









![Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών η Σταμούλα Κονιδάρη [4/11]](/media/k2/items/cache/2ee4cde08267a7f14adf436feae06e56_M.jpg?t=20251104_101426)








