3 λόγοι να επιλέξετε φθηνές ενοικιάσεις αυτοκινήτου στα εταιρικά ταξίδια

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 11:34

3 λόγοι να επιλέξετε φθηνές ενοικιάσεις αυτοκινήτου στα εταιρικά ταξίδια

Το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου είναι αυτό που προβληματίζει τους περισσότερους, όταν μιλάμε για ενοικίαση στη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού. Κι ενώ ο συνηθέστερος τρόπος μετακίνησης σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τα ταξί ή τα δημόσια μέσα μεταφοράς, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ανακαλύπτουν τα οφέλη της ενοικίασης αυτοκινήτου για τους υπαλλήλους τους.

Για την ακρίβεια υπολογίζοντας τα οφέλη που έχει η ενοικίαση αυτοκινήτου, διαπιστώνει κάποιος ότι οι επιχειρήσεις -έμμεσα ή άμεσα- γλιτώνουν χρήματα.

  1. Ευελιξία στη μετακίνηση

Ένα από τα κυρίαρχα οφέλη στην ενοικίαση αυτοκινήτου για επαγγελματικά ταξίδια είναι η ευελιξία που προσφέρει. Με αυτόν τον τρόπο ένας επαγγελματίας ορίζει το πρόγραμμά του χωρίς να αγχώνεται, αν θα καθυστερήσει και μένει απερίσπαστος στη δουλειά του.

Αυτό με τη σειρά του σημαίνει, ότι αυξάνεται η παραγωγικότητα του υπαλλήλου, καθώς μπορεί να εστιάσει στον στόχο του. Κατ’ επέκταση ένας παραγωγικός υπάλληλος σημαίνει κέρδη για μια επιχείρηση.

  1. Άμεσα οικονομικά οφέλη από την ενοικίαση αυτοκινήτου

Το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου για επιχειρήσεις διαμορφώνεται διαφορετικά συγκριτικά με την ενοικίαση από ιδιώτη. Σίγουρα υπάρχουν προσφορές, όμως σε πολλές περιπτώσεις οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτου έχουν ειδικές τιμές για επιχειρήσεις, που νοικιάζουν τακτικά οχήματα για τους υπαλλήλους τους.

Σε αυτή τη λογική το κόστος δεν επηρεάζεται από παράγοντες, όπως αν νοικιάζετε σε περίοδο αιχμής ή όχι. Ομοίως δεν υφίστανται τα ειδικά κόστη για ενοικίαση σε ορισμένες ώρες και μέρες. Ισχύει απλώς η εταιρική συμφωνία, που μπορεί να βγει οικονομικότερη από το να πληρώσει η εταιρεία καύσιμα και διόδια για τη μετακίνηση του υπαλλήλου με το δικό του όχημα.

  1. Ευκολία και φθηνές ενοικιάσεις αυτοκινήτου πάνε μαζί

Όταν μιλάμε για φθηνές ενοικιάσεις αυτοκινήτου δε σημαίνει, ότι πρέπει να κάνετε εκπτώσεις στην ευκολία. Αδιαμφισβήτητα η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι πιο βολική επιλογή συγκριτικά με άλλα μέσα μεταφοράς. Για παράδειγμα αν έχει ένας υπάλληλος πολλά ραντεβού σε διάφορα σημεία μια μέρα, μπορεί να έχει πρόσβαση πιο άνετα σε αυτά ενοικιάζοντας κάποιο όχημα.

Επιπρόσθετα ιδιαίτερα για τις εταιρικές ενοικιάσεις μπορεί να γίνει ειδική συμφωνία για το σημείο παράδοσης και παραλαβής του οχήματος. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει λιγότερο χρονοβόρες και στρεσογόνες διαδικασίες, διευκολύνοντας τους υπαλλήλους σας να απασχοληθούν με τον σκοπό του επαγγελματικού ταξιδιού.

  1. Ασφαλείς μετακινήσεις ενοικιάζοντας όχημα

Άλλο ένα πλεονέκτημα της ενοικίασης αυτοκινήτου είναι η ασφάλεια. Όταν νοικιάζετε αμάξι από μια εταιρεία, είστε βέβαιοι για την ακεραιότητα του οχήματος. Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτου προκειμένου να παραμένουν ανταγωνιστικές, περνούν τα αμάξια του στόλου τους από τακτικά σέρβις.

Εκτός αυτού όμως στο πλαίσιο της ανταγωνιστικότητας διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας οχήματα. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί ο υπάλληλος σας να οδηγήσει εκείνο το αμάξι με την ειδοποίηση ανίχνευσης σύγκρουσης ή εκείνο με την επιπρόσθετη κάμερα για τη στάθμευση ή εκείνα με το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας.

Η ενοικίαση εταιρικών οχημάτων μπορεί να γλιτώσει από σημαντικά έξοδα μια επιχείρηση στο πλαίσιο των επαγγελματικών ταξιδιών. Χάρη στην ευελιξία, την ασφάλεια, το χαμηλό κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου την καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή τόσο για εταιρείες όσο και για επαγγελματίες.




00 inkefalonia general ad 300X250