Ενοικιάζεται ολόκληρο ξενοδοχείο για το Grand Prix του Λας Βέγκας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 19:32

Ενοικιάζεται ολόκληρο ξενοδοχείο για το Grand Prix του Λας Βέγκας!

Ένα boutique ξενοδοχείο στο κέντρο του Λας Βέγκας προσφέρεται ολόκληρο προς ενοικίαση στη διάρκεια της εβδομάδας που είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του Grand Prix της Formula 1 στην «αμαρτωλή» πόλη.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 12 έως τις 19 Νοεμβρίου, είτε ένα άτομο είτε γκρουπ, θα έχει τη δυνατότητα να νοικιάσει ολόκληρο το ξενοδοχείο με αντίτιμο περίπου 250.000 δολάρια! Το «English Hotel» - που πήρε το όνομά του από τον διάσημο σεφ Todd English – αποτελεί ιδιοκτησία της Marriott Tribute Portfolio, ξεκίνησε πέρσι τη λειτουργία του στο Λας Βέγκας και διαθέτει 71 πολυτελέστατα δωμάτια.

Δες και αυτό: Αποδόσεις και προγνωστικά για το στοίχημα εκλογές Ελλάδα

Το ξενοδοχείο εδρεύει 4 μίλια βόρεια από τις γραμμές εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα, του οποίου η έναρξη είναι προγραμματισμένη στις 18 Νοεμβρίου (ώρα εκκίνησης 10 μ.μ.). Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Steve Dennis δηλώνει πως πρόκειται για την καλύτερη δυνατή λύση για τους λάτρεις της Φόρμουλα 1 καθώς κάθε δωμάτιο προσφέρει άνεση, πολυτέλεια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ σημείωσε πως το ίδιο ακριβώς ισχύει για το Super Bowl, το δημοφιλέστερο τουρνουά του αμερικάνικου ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2024, στο Allegiant Stadium.

Η απουσία του Todd English!

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, «Pepper Club», που ειδικεύεται στην ασιατική fusion κουζίνα διαθέτοντας παράλληλα sushi bar, έχει γνωρίσει μεγάλη δημοτικότητα χάρη στην παρουσία του τέσσερις φορές βραβευμένου σεφ James Beard και κυρίως του Todd English από τον όποιο όπως προαναφέρθηκε πήρε το ξενοδοχείο την ονομασία του. Την εβδομάδα διεξαγωγής του Grand Prix το εστιατόριο θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς όμως την παρουσία του διάσημου Todd English.

Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γνωρίζει πως το κόστος διαμονής ανέρχεται στα 500 δολάρια ανά διανυκτέρευση, κάτι που σημαίνει πως η ενοικίαση ολόκληρου του ξενοδοχείου για μία εβδομάδα αγγίζει το ποσό των 248.000 δολαρίων, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο αγώνα της Φόρμουλα 1. Κι αν το συγκεκριμένο ποσό φαντάζει έως και εξωφρενικό, ο γενικός διευθυντής του «English Hotel» τονίζει πως πρόκειται για ένα απόλυτα συμφέρον deal!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250