5 ιδέες για Πορτοφόλια Γυναικεία για να πάρεις δώρο στην φίλη σου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 18:57

5 ιδέες για Πορτοφόλια Γυναικεία για να πάρεις δώρο στην φίλη σου

Ψάχνεις δώρο και δεν βρίσκεις κάτι που να σου αρέσει; Παρακάτω θα δεις ιδέες από πορτοφόλια γυναικεία για να επιλέξεις το πιο ωραίο για την φίλη σου που γιορτάζει κάνοντας της ένα δώρο που σίγουρα θα την φανεί χρήσιμο και θα το κουβαλάει καθημερινά.

Πορτοφόλι Γυναικείο Κρόκο Blugirl 713B5PR1 Webbing Logo

blugirl portofoli kokkino

 

Από τις πιο safe επιλογές σε πορτοφόλια γυναικεία που βολεύουν τις περισσότερες γυναίκες είναι τα συγκεκριμένα, που χωράνε σχεδόν τα πάντα! Ξέφυγε από το basic μαύρο χρώμα και επέλεξε ένα έντονο κόκκινο κροκό με εσωτερικές θήκες και φερμουάρ για κάρτες, χαρτονομίσματα και κέρματα.

Δείτε το προϊόν εδώ

Πορτοφόλι Γυναικείο Δερμάτινο Κασετίνα Ari Gorgio

ari giorgio portofoli

Αν πάλι θεωρείς ότι στην φίλη σου ταιριάζουν περισσότερο τα γήινα χρώματα, ψάξε πορτοφόλια γυναικεία σε δερμάτινη υφή και χρώματα όπως το ταμπά, που είναι πάντα διαχρονικά και chic. Το μέγεθος “κασετίνας” σίγουρα θα βολέψει τον κάτοχό της!

Δείτε το προϊόν εδώ

Πορτοφόλι Γυναικείο Δερμάτινο Fetiche 1-813

portofoli gynaikeio fouksia fet 3

Μια ακόμη εξαιρετική επιλογή δώρου είναι τα πορτοφόλια γυναικεία τσέπης. Μικρά και εύχρηστα, χωρώντας τα απαραίτητα όταν δεν θες να κουβαλήσεις μια ολόκληρη τσάντα! 

Extra Tip: Διάλεξε ευφάνταστο χρώμα για να μην θυμίζει παλιομοδίτικο και ανδρικό.

Δείτε το προϊόν εδώ

Πορτοφόλι Γυναικείο Le Pandorine Vicky Wallet PE22DBZ02981-07

 Le Pandorine portofoli ginaikeio

Ιδιαίτερη και σίγουρα ξεχωριστή επιλογή σε μια συλλογή από πορτοφόλια γυναικεία μπορεί να αποτελέσει το συγκεκριμένο πορτοφόλι. Με μοναδικό print και διπλή θήκη με φερμουάρ, που χωράει ακριβώς ότι χρειάζεται ένα πορτοφόλι.

Δείτε το προϊόν εδώ

  

Πορτοφόλι Γυναικείο Cris Wallet TACCHI Black LePandorine

portofoli gynaikeio wallet tacchi

 

Τέλος, αν θέλεις να κάνεις μια σίγουρη επιλογή που δεν θα απογοητεύσει την εορτάζουσα επέλεξε ένα πορτοφόλι μαύρου χρώματος. Προτίμησε να έχει κάτι ιδιαίτερο, όπως ανάγλυφες και χρυσές λεπτομέρειες και να έχει πολλές θήκες για να είναι εύχρηστο.

Δείτε το προϊόν εδώ

E-shop : Borsanuova.gr




00 inkefalonia general ad 300X250