Τι είναι τα ανθοϊάματα και πως μπορούν να σε βοηθήσουν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 11:35

Τι είναι τα ανθοϊάματα και πως μπορούν να σε βοηθήσουν

Μία εναλλακτική ενεργειακή θεραπεία για να απαλλαγούμε από το στρες, την ένταση και τις ψυχικές διαταραχές, απολαμβάνοντας καλύτερη ποιότητα ζωής 

Οι λεγόμενες εναλλακτικές θεραπείες που θέτουν στη βάση τους τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης καθώς και οι λεγόμενες ενεργειακές θεραπείες φαίνεται πως κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, χωρίς φυσικά να αντικαθιστούν τη φαρμακευτική αγωγή αλλά να ενισχύουν τον ανθρώπινο οργανισμό και να βελτιώνουν τη ψυχική ισορροπία του ανθρώπου. Τα ανθοϊάματα και η μέθοδος που βασίζεται στη χρήση τους, η λεγόμενη ανθοθεραπεία, έχουν τις ρίζες τους στα φυτά και αποτελούν μία εναλλακτική μορφή θεραπείας, απόλυτα ασφαλή και με πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. 

Πρακτικά, τα ανθοϊάματα μπορούν να μας βοηθήσουν αποτελεσματικά να αντιμετωπίσουμε ψυχολογικά καθώς και ψυχοσωματικά προβλήματα, μίας και επιδρούν με τρόπο ευεργετικό στην ψυχοσύνθεση του ανθρώπου και προσφέρουν ένα πολύτιμο όπλο απέναντι σε τέτοιου είδους προβλήματα, ψυχολογικής φύσεως. Ταυτόχρονα, έχει αποδειχθεί πως τα ανθοϊάματα έχουν ιδιαίτερα αποτελεσματική δράση και στην καταπολέμηση του στρες, με οποία μορφή και αν αυτό εκδηλώνεται, βοηθώντας τον οργανισμό μας να αντιμετωπίσει τις βλαβερές συνέπειες του για την ψυχική μας υγεία. Υπάρχουν διάφορα ανθοϊάματα τα οποία μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα αντίστοιχων προβλημάτων ενώ η ανθοθεραπεία ως μία μορφή εναλλακτικής ενεργειακής θεραπείας μπορεί επίσης να παρουσιάζεται με διαφορετικές εκδοχές. 

Πώς βοηθούν 

Η ουσία ωστόσο παραμένει κοινή: οι ευεργετικές ιδιότητες στην ψυχοδιανοητική κατάσταση του ανθρώπου. Για να ακολουθήσει κανείς μία τέτοιου είδους εναλλακτική θεραπεία δεν είναι απαραίτητο να αντιμετωπίζει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, μίας και τα ανθοϊάματα συμβάλλουν αποτελεσματικά στη βελτίωση του επιπέδου ζωής και πρακτικά μας βοηθούν να απολαύσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής, με λιγότερο στρες και χωρίς ψυχικές διακυμάνσεις. Μάλιστα έχει αποδειχθεί πως χάρη ακριβώς αυτής της ψυχικής ευεξίας που προσφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμό, αποτελούν τη βάση για τη βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων, μειώνοντας εντάσεις και ψυχικές εκρήξεις. 

Πολλοί άνθρωποι στρέφονται στα ανθοϊάματα απλά και μόνο για να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, εντάσσοντας την εν λόγω θεραπεία ως ένα κομμάτι της γενικότερης προσπάθειας για αυτοβελτίωση που καταβάλλουν. Χρησιμοποιώντας συστηματικά ανθοϊάματα έχει αποδειχθεί πως εξαλείφονται ψυχικά τραύματα [ακόμη και χρόνια] που μπορούν να ταλαιπωρούν τη ζωή μας και να αποτελούν εμπόδιο στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται αισθητά. Δεν είναι λίγοι αυτοί που νιώθουν «μπλοκαρισμένοι» ή ταλαιπωρούνται από ψυχικές εντάσεις και εκρήξεις, και μετά τη συστηματική χρήση των κατάλληλων ανθοϊαμάτων, βλέπουν τα προβλήματα αυτά να τους εγκαταλείπουν. 

Ανθοϊάματα μπορεί κανείς να κατασκευάσει και μόνος του, ωστόσο το πιο συνετό είναι να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό και να ακολουθήσει μία αντίστοιχη μέθοδος ανθοθεραπείας. Συνήθως οι περισσότερες θεραπείες με ανθοϊάματα περιλαμβάνουν τη λήψη μερικών σταγόνων, για 3-4 φορές μέσα στην ημέρα ενώ είναι απόλυτα ασφαλείς και δεν προκαλούν παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό. Εκτός από την καταπολέμηση του στρες, τα ανθοϊάματα μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε το άγχος, να βελτιώσουμε τη δημιουργικότητα και τη δημιουργική σκέψη μας, να εκτονώσουμε τον συσσωρευμένο θυμό και την ένταση και να περάσουμε σε μία ψυχική ηρεμία, χωρίς φόβους και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, απολαμβάνοντας καλύτερο επίπεδο ζωής σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς μας. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

69 32 100 140

210 77 79 841

210 77 79 843

Εθνικής Αντιστάσεως 21, Α. Ιλίσια, Ζωγράφου 157 72

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.angeli.gr/