Εχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο τραπεζίτης του Deal; Ο ίδιος αποκαλύπτεται

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 14:41

Εχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο τραπεζίτης του Deal; Ο ίδιος αποκαλύπτεται

Ο τραπεζίτης του Deal έλυσε τη σιωπή του.

Το πρόσωπο που βάζει διλήμματα στους παίκτες του τηλεπαιχνιδιού του Alpha, μίλησε για πρώτη φορά και δήλωσε ότι ίσως τον έχουμε δει κάποιες φορές μπροστά από τις κάμερες στο «Deal».

Θα θέλαμε να μας συστηθείτε...

00:10 / 00:20

«Το ονοματεπώνυμο μου δεν μπορώ να σας το πω. Αυτό που πρέπει και μπορείτε να γνωρίζετε είναι ότι είμαι άνδρας και τραπεζίτης του «Deal». Εχω επίσης ωραία φωνή, καλή σχέση με τους αριθμούς και σελίδα στο Facebook! Βρείτε με στο @deal.trapezitis».

Γιατί δεν αποκαλύπτετε την ταυτότητα σας;

«Είναι όρος του συμβολαίου μου να μην αποκαλύψω την ταυτότητα μου. Εκτός όμως από το format του παιχνιδιού, νιώθω πια πως αυτή η απόκρυψη της αληθινής μου ταυτότητας προσδίδει ένα κάποιο μυστήριο και μια γοητεία στον ρόλο μου ως τραπεζίτη του «Deal».

Δεν αποκαλύπτετε την ταυτότητα σας επειδή είστε κάποιο γνωστό πρόσωπο στο ευρύ κοινό;

«Αν εννοείται αν είμαι κάποιος διάσημος, τότε όχι. Αυτή μου η συνέντευξη σε εσάς είναι το ψηλότερο σκαλί που έχω ανέβει στο hall of name».

Είστε ένας από τους ανθρώπους της παραγωγής του «Deal»;

«Εκτιμώ τη διάθεση σας να μαντέψετε την ταυτότητα μου, αλλά οι πιθανότητες να με βρείτε είναι πραγματικά ελάχιστες. Με την ευρύτερη έννοια, λοιπόν, ναι, ανήκω στην παραγωγή του «Deal», καθώς εργάζομαι εκεί».

Ετυχε ποτέ μέχρι σήμερα να σας έχουμε δει στη μικρή οθόνη χωρίς να γνωρίζουμε ότι είστε εσείς ο τραπεζίτης;

Εν γνώσει μου δεν έχω εμφανιστεί ποτέ στην κάμερα. Αν έχω φανεί σε κάποιο πλάνο, τότε έγινε κατά τύχη. Προτιμώ να μην κυκλοφορώ στο πλατό, δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός, αλλά γενικά είμαι παντού. Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι μπορεί να με έχετε δει».

Είστε πάντα ο ίδιος σε κάθε παιχνίδι ή εναλλάσσεστε με κάποιο άλλο πρόσωπο;

«Είμαι πάντα ο ίδιος».

Τι σπουδές έχετε κάνει;

«Εχω τελειώσει Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ. Στη συνέχεια πήγα στην Αμερική, όπου και ολοκλήρωσα επιτυχώς το Μaster of Arts in Εconomics στο Πανεπιστήμιο Columbia».

Εχετε δουλέψει ποτέ σε τράπεζα;

«Εννοείται. Εχω δουλέψει σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Δεν θα μου έδιναν έτσι απλά τη θέση του τραπεζίτη του «Deal».

Εκτός από τραπεζίτης στο «DeaΙ», εργάζεστε και κάπου αλλού αυτή την περίοδο;

«Παράλληλα εργάζομαι και σε τράπεζα, αλλά μου είχε λείψει η τηλεοπτική πραγματικότητα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα στο πλατό του «DeaΙ» και ξαναείδα τον Χρήστο και όλους τους ανθρώπους που συντελούν στο να βλέπετε εσείς αυτό το αποτέλεσμα τα απογεύματα στην τηλεόραση του Αlpha».

Στους φίλους ή σε όσους συστήνεστε λέτε ότι είστε τραπεζίτης στο «DeaΙ»;

«Οχι φυσικά. Εντάξει, οι πολύ δικοί μου άνθρωποι το γνωρίζουν, αλλά είναι, όπως σας είπα, όρος του συμβολαίου μου να μην αποκαλύψω την ταυτότητα μου. Οπότε λέω απλώς ότι είμαι τραπεζίτης, χωρίς να προσδιορίζω αυτή την «κρυφή» μου ιδιότητα».

Πόσα χρόνια έχετε αυτή την ιδιότητα του τραπεζίτη στο «DeaΙ»;

Από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου μπήκαμε αισίως στην 4η σεζόν που είμαι τραπεζίτης στο «DeaΙ».

Βρίσκεστε στο πλατό την ώρα του παιχνιδιού;

«Συνήθως βρίσκομαι στο control, για να μπορώ να ακούω, να παρακολουθώ και να υπολογίζω τα πάντα».

Αν παίζατε εσείς και βρισκόσασταν στο δίλημμα με το ανώτερο και το κατώτερο ποσό, θα επιλέγατε την προσφορά;

«Εγώ ως άνθρωπος δεν τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στο ρίσκο, γι' αυτά και θα διάλεγα την προσφορά. Πάντα θα διαλέγω την προσφορά».

Με τον Χρήστο Φερεντίνο γνωρίζεστε; Κάνετε παρέα εκτός δουλειάς;

«Εχουμε βγει αρκετές φορές για ποτό μετά τα γυρίσματα. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά ναι, κάνουμε παρέα», είπε στο tv Έθνος.

Πηγή: gossip-tv.gr