GOLDEN BROWN «Η μπάντα των φιλελεύθερων πεποιθήσεων» (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012 14:57

GOLDEN BROWN «Η μπάντα των φιλελεύθερων πεποιθήσεων»  (VIDEO)

Ρεπορτάζ : Μάκης Μοσχόπουλος - Μαρία Μουρελάτου Βρεθήκαμε σε μαγαζί στην παραλία του Μέγα Λάκκου στο Ληξούρι μαζί με τους GOLDEN BROWN μια νέα μπάντα από το Ληξούρι που παίζει κλασικ ροκ, ροκ εν ρολ, και διασκευές τραγουδιών από τους the doors, rolling stones, Elvis, τρύπες κ.α.


Τρία παιδιά από το Ληξούρι ο Γεράσιμος Γιουλάτος στα ντραμς, ο Άκης Μουρελάτος που παίζει κιθάρα και τραγουδά, και ο Μπάμπης Λουκέρης στο μπάσο και τραγουδά. Γνωρίστηκαν στις 31 Αυγούστου του 2011 στους Πετανούς με την παρότρυνση κοινού τους φίλου ο οποίος τους ώθησε να παίξουν όλοι μαζί στην καντίνα που διατηρεί στην παραλία. Μαζί τους έπαιξε και ένα παιδί από την Κένυα ο Λούη και αξίζει να σημειωθεί ότι έπαιζαν επί έξι ώρες χωρίς να έχουν κάνει καμιά πρόβα μαζί.
Είδαν ότι ταιριάζουν και αποφάσισαν να 'συμπεθεριάσουν' όπως μας είπαν, αλλά το μεγάλο δίλημμα ήταν τι όνομα θα δώσουν στη μπάντα τους. Το πρώτο κομμάτι που έκαναν πρόβα αρκετές φορές ήταν το Golden Brown των Stranglers και επειδή δεν μπορούσαν να καταλήξουν σε κάποιο όνομα ο Γεράσιμος πρότεινε τον τίτλο του παραπάνω τραγουδιού για όνομα, τους άρεσε και το κράτησαν.
Για τον χειμώνα προβλέπετε συνεργασία με γνωστό Κεφαλλονίτη στιχουργό με σκοπό να γράψουν δικά τους τραγούδια. Επίσης έχουν και κάποιες προτάσεις να εμφανιστούν για συναυλίες σε Σερβία και Ολλανδία.
Μας δήλωσαν ότι: Είμαστε μια μπάντα φιλελεύθερων πεποιθήσεων και θέλουμε να συμμετέχουμε και σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα
Την Τετάρτη 24 Ιουλίου εμφανίζονται στην Αγία Ευφημία, μετά έχει σειρά γνωστό κλαμπ στο Αργοστόλι, στους Πετανούς και στις 3 Αύγουστου θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ νεανικών συγκροτημάτων στην κεντρική πλατεία στο Ληξούρι.

https://www.youtube.com/watch?v=6RhOlRhQnbQ




00 inkefalonia general ad 300X250