Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο 21 από τους 32 ηλικιωμένους που διαμένουν στο Γηροκομείο στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 22:30

Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο 21 από τους 32 ηλικιωμένους που διαμένουν στο Γηροκομείο στην Αθήνα

 Ραγδαίες οι εξελίξεις στο γηροκομείο στο οποίο βρέθηκαν μέχρι τώρα 32 κρούσματα κορονοϊού με τον Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά να σπεύδουν άμεσα στο σημείο.

Αργά το βράδυ διακομίστηκαν 21 από τους 32 ηλικιωμένους από το γηροκομείο σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό και συγκεκριμένα σε Ευαγγελισμό, Σισμανόγλειο, Αττικόν και Ασκληπιείο, ενώ έκδηλη είναι η αγωνία των συγγενών που άρχισαν να συρρέουν έξω από το κτίριο για να ενημερωθούν για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε ο Σωτήρης Τσιόδρας έξω από το γηροκομείο ο οποίος τόνισε σε έντονο ύφος πως “υπάρχει μία επιδημία αρκετά σοβαρή, που αφορά περίπου το 50% των τροφίμων. Ελέγχονται όλοι, υπάλληλοι και υγειονομικό προσωπικό. Θα διακομιστούν στο νοσοκομείο τα σοβαρά περιστατικά. Η διασπορά σε τέτοιους χώρους που δεν δέχονται επισκεπτήριο, συνήθως είναι από το προσωπικό. Υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οι περισσότεροι από αυτούς, το 80%, είναι κατακεκλιμένοι. Είναι μία κατάσταση που δεν θέλουμε να ξαναδούμε και δυστυχώς συνεχίζουμε να τη βλέπουμε. Στη Θεσσαλονίκη το μάθημα το πήρανε και πάει καλά. Η Αθήνα δεν πάει καλά”.

{https://www.youtube.com/watch?v=zmmUntqVrLA}

Ο Νίκος Χαρδαλιάς από την πλευρά του αρκέστηκε να πει πως “ 21 από τους 32 τρόφιμους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο”.

Πηγή: Newsit.gr 

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ