Γιαννιτσά: Με ρήξη σπονδύλου η 13χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από μαθήτριες Γυμνασίου! Παρέμβαση εισαγγελέα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 11:02

Γιαννιτσά: Με ρήξη σπονδύλου η 13χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από μαθήτριες Γυμνασίου! Παρέμβαση εισαγγελέα

Σαλός στα Γιαννιτσά μετά τις αποκαλύψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό της 13χρονης μαθήτριας, θύμα της τετραμελούς συμμορίας των ανήλικων κοριτσιών που με την κωδική ονομασία “beef”, σπέρνει αναίτια τον τρόμο σε συνομήλικες τους.

Το περιστατικό με την τελευταία επίθεση της συμμορίας το βράδυ του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου με θύμα την 13χρονη φαίνεται πως ήταν η τελευταία σταγόνα σ’ ένα ήδη ξεχειλισμένο ποτήρι, καθώς γονείς και άλλων ανυπεράσπιστων θυμάτων που μέχρι τώρα κρατούσαν τα στόματά τους κλειστά, εξαιτίας του φόβου, αποφάσισαν να τα ανοίξουν και να καταγγείλουν τον άγριο ξυλοδαρμό των δικών τους παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr για την παραβατική συμπεριφορά των ανήλικων κοριτσιών έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών, ο οποίος έχει ζητήσει να διαταχθεί έρευνα για τις νέες καταγγελίες που έχουν γίνει, ώστε να διαπιστωθεί αν πίσω από τα άγρια σκηνικά βρίσκονται τα μέλη
της ίδιας ομάδας.

Οι τέσσερις ανήλικες είναι όλες μαθήτριες Γυμνασίου και διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά των παιδιών που ασκούν bullying στα υποψήφια θύματα τους, τα οποία είναι πάντα πιο χαμηλών τόνων χαρακτήρες.

Ο άγριος ξυλοδαρμός της 13χρονης

Η τελευταία άγρια επίθεση με θύμα την 13χρονη, οι γονείς της οποίας έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις σημειώθηκε στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου. Η 13χρονη βρισκόταν με άλλες τρεις συνομήλικες φίλες της στο προαύλιο των 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Γιαννιτσών, όταν χωρίς κανένα
λόγο της επιτέθηκαν οι τέσσερις ανήλικες με γροθιές στο κεφάλι, σκαμπίλια στο πρόσωπο ενώ της κόλλησαν και μια τσίχλα στα μαλλιά.

Για καλή της τύχη κοντά στην 13χρονη βρισκόταν ένα αγόρι το οποίο παρακολουθώντας το όλο σκηνικό κατάφερε να τραβήξει προς το μέρος του, την 13χρονη. Τα δυο παιδιά το έβαλαν στα πόδια με την συμμορία σε έξαλλη κατάσταση να τρέχει από πίσω τους. Τελικά κατάφεραν να τους ξεφύγουν ωστόσο το κορίτσι λιποθύμησε και μάλιστα δυο φορές με την δεύτερη μέσα στο αστυνομικό τμήμα που είχε πάει για να καταγγείλει το περιστατικό.

Μετά την καταγγελία η 13χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών και από εκεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύθηκε για δύο μέρες. Η μαθήτρια φέρει κάκωση στο κεφάλι, φοράει κολάρο, διότι πάσχει από ρήξη σπονδύλου, έχει φρικτούς πονοκεφάλους και έχει πάθει ψυχολογικό σοκ, καθώς φοβάται να βγει από το σπίτι της .

Πήγη: newsit.gr 


Ετικέτες: