Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 13:52

Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Ο Βρετανός πρωθυπουργός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Σεντ Τόμας στο Λονδίνο

Στην εντατική έχει μεταφερθεί ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον. Ο Βρετανός πρωθυπουργός εισήχθη το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο του St Thomas και η κατάστασή του επιδεινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 6 Απριλίου.

 Σύμφωνα με το Buzzfeed, που επικαλείται την Ντάουνινγκ Στριτ, η κατάσταση του Τζόνσον επιδεινώθηκε το απόγευμα και, κατόπιν συμβουλής της ιατρικής ομάδας που τον παρακολουθεί, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σεντ Τόμας του Λονδίνου.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ζήτησε από τον Ντομινίκ Ράαμπ να εκτελεί χρέη του, καθώς τα συμπτώματα του κορονοϊού επιμένουν και είναι ιδιαίτερα έντονα.

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ είπε: «Από την Κυριακή το απόγευμα ο πρωθυπουργός είναι υπό τη φροντίδα των γιατρών στο Νοσοκομείο Σεντ Τόμας στο Λονδίνο, όπου εισήχθη με επίμονα συμπτώματα του κορονοϊού. Αυτό το απόγευμα η κατάσταση του πρωθυπουργού παρουσίασε επιδείνωση και με συμβουλή της ιατρικής ομάδας μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντομινίκ Ράαμπ να τον αναπληρώσει στα καθήκοντά του όπου αυτό είναι απαραίτητο».

Πηγή: ethnos.gr




00 inkefalonia general ad 300X250