Πέθανε η Σιμόνα Βιρτζίλι, η χήρα του Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε για μια κάμερα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 11:17

Πέθανε η Σιμόνα Βιρτζίλι, η χήρα του Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε για μια κάμερα

Πέθανε έπειτα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο η Σιμόνα Βιρτζίλι, η σύζυγος του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη, ο οποίος είχε δολοφονηθεί άγρια στο κέντρο της Αθήνας κάτω από το σπίτι του.

Η Σιμόνα που ήταν πνευμονολόγος στο επάγγελμα και διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», ήξερε να δίνει μάχες και τις περισσότερες φορές τις κέρδιζε. Στη μάχη όμως για την ίδια της τη ζωή, δεν τα κατάφερε. Τη νίκησε, όπως αναφέρει το patrisnews.gr ο καρκίνος στον πνεύμονα που για μεγάλο χρονικό διάστημα πάλευε.

Ήταν 10 Μαΐου του 2011. Ο Μανώλης Καντάρης, σύζυγος της Σιμόνας, κατέβαινε από την πολυκατοικία που έμεναν, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα κατευθυνόμενος προς το πάρκινγκ που είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Ιδαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, ετοιμαζόταν να συνοδεύσει τη Σιμόνα στο μαιευτήριο για να γεννήσει, κρατώντας την κάμερα με την οποία είχε σκοπό να απαθανατίσει το νεογέννητο παιδί τους. Τρεις Αφγανοί όμως είχαν άλλα σχέδια. Τον δολοφόνησαν προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα λίγα λεπτά πριν τον ερχομό του παιδιού του. Η υπόθεση «Καντάρη» συγκλονίζει το πανελλήνιο και μένει στην ιστορία.

{https://www.youtube.com/watch?v=RKQKRRcBgmQ/}

ΕΘΝΟΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ