Εμφύλιος στην "Ισχυρή Κεφαλονιά" - Ραδιοφωνικό “άδειασμα" Ανουσάκη σε Παρίση: «Θα έπρεπε να έχει πάει ήδη σπίτι του!» (Ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 10:55

Εμφύλιος στην "Ισχυρή Κεφαλονιά" - Ραδιοφωνικό “άδειασμα" Ανουσάκη σε Παρίση: «Θα έπρεπε να έχει πάει ήδη σπίτι του!» (Ηχητικό)

Αυτοδιοίκητικος εμφύλιος απ ο,τι φαίνεται έχει ξεσπάσει στην δημοτική παράταξη  «Ισχυρή Κεφαλονιά» του Δήμου Αργοστολίου με τον Νίκο Ανουσάκη να «αδειάζει» και να αμφισβητεί πλέον ανοικτά και δημόσια τον επικεφαλής της παράταξης του Αλέξανδρο Παρίση!

Μάλιστα, το «άδειασμα» έγινε ραδιοφωνικά σε ενημερώτικη εκπομπή του Ionian Galaxy 90,8 με την Γιάννα Κουλουμπή και τον Ανδρέα Αρβανιτάκη το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγη ώρα αφού είχε βγει ο ίδιος ο Αλέξανδρος Παρίσης και με δηλώσεις του είχε δηλώσει παρών στην διεκδίκηση της δημαρχίας του Αργοστολίου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023!

Ο Νίκος Ανουσάκης, ανοικτά πλέον αμφισβήτησε τις ικανότητες του πρώην Δημάρχου Κεφαλονιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Όταν χάνει ο αρχηγός έναν πόλεμο στην καλύτερη πάει σπίτι του. Αναλαμβάνει τις ευθύνες του και κάνει αυτοκριτική. Για να είναι κάποιος ηγέτης πρέπει να έχει πυγμή και δυναμισμό. Δυστυχώς ο κ. Παρίσης δεν μπορεί να συμβάλει σε αυτό και θα πρέπει να καταλάβει πως και η «Ισχυρή Κεφαλονιά» δεν είναι ιδιοκτησία του».

Καταλήγοντας ο Νίκος Ανουσάκης αναφέρθηκε και στις εκλογές του 2019 και αναφέρθηκε στην όπως χαρακτήρισε «εγκληματική πολιτική στρατηγική Παρίση στις εκλογές του 2019, που οδήγησαν στην ήττα της Ισχυρής Κεφαλονιάς».

Απ’ ο,τι φαίνεται πάντως βρισκόμαστε στο ξεκίνημα ενός εμφυλίου παραταξιακού πολέμου!

Παρακάτω ηχητικό απόσμασπα απο την συνέντευξή του

{https://soundcloud.com/user-46829938/bsqjdkjz996q}