Παρών δηλώνει ο Παρίσης, με το βλέμμα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 10:36

Παρών δηλώνει ο Παρίσης, με το βλέμμα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Η «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» έχει αρχηγό και αυτός είναι ο ίδιος ο Αλέξανδρος Παρίσης , τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης.

Ο κ. Παρίσης κράτησε χαμηλούς τόνους εναντίον του Νίκου Ανουσάκη αλλά και του Γεράσιμου Παπαναστασάτου, οι οποίοι έχουν σηκώσει την «παντιερα ροσα» εναντίον του Αρχηγού τους και απαιτούν δομικές αλλαγές στην παράταξη της Αντιπολίτευσης.

Παράλληλα,  τόνισε ότι δεν σκοπεύει να αφήσει χώρο για εσωπαραταξιακή Αντιπολίτευση υπογραμμίζοντας ότι με αυτόν θα προχωρήσει η ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και στην επόμενη ημέρα, και όποιος επιθυμεί, ας ακολουθήσει.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ο κ. Παρίσης κάνει λόγο για γραφικές φωνές , χωρίς όμως να κατονομάζει τους δυο πρώην πολιτικούς του συνοδοιπόρους, αλλά οι καλά γνωρίζοντες μιλούν με βεβαιότητα για έμμεσο άδειασμα των «δυο» αλλά και όποιων άλλων τους ακολουθήσουν.

Το βέβαιο είναι ότι η ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, εισέρχεται σε περίοδο εσωστρέφειας και ανακατατάξεων.

Σε κάθε περίπτωση, οι σύμμαχοι Παρίση , εντός και εκτός της παράταξης είναι αρκετοί και ισχυροί, διαμορφώνοντας έναν πολιτικό πόλο που δεν θα παραδώσει αμαχητί «τα όπλα» ..