Χάσαμε τον... μπούσουλα στο δημοτικό συμβούλιο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013 11:35

Χάσαμε τον... μπούσουλα στο δημοτικό συμβούλιο!

Η συνεδρίαση για την έγκριση του επιχειρησιακού προγράμματος, θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα συμβούλια στη θητεία του κάθε δήμου, εφάμιλλο με τη συνεδρίαση του προϋπολογισμό και του τεχνικού προγράμματος . Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ελα όμως που αντί για μία συζήτηση ουσίας από πλευράς δημοτικής παράταξης είδαμε μια προσωπική επίθεση προς τον επικεφαλή του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά Θεόφιλο Μιχαλάτο, ο οποίος στην τοποθέτησή του «τόλμησε» να αμφισβητήσει το όραμα και τους στόχους της δημοτικής αρχής για τα επόμενα δύο χρόνια.
Από εκείνη της στιγμή που ξεστόμισε τη φράση «της δημοτικής αρχής της λείπει ο μπούσουλας και οι στόχοι» , ο Θεόφιλος έγινε αυτομάτως το «κόκκινο πανί» για αρκετούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης που άρχισαν να... πυροβολούν αδιακρίτως.

Αποτέλεσμα ήταν το θέμα να... ξεφύγει και να παρακολουθήσουμε για τρεις περίπου ώρες μια άδικη επίθεση προς το πρόσωπο του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς...

Ακούστε παρακάτω τις τοποθετήσεις και θα καταλάβετε...

Εισαγωγή Σ. Σαββαόγλου για Επιχειρησιακού Προγράμματος by Inkefalonia2013 (4) Τοποθέτηση Θ. Μιχαλάτου για Επιχειρησιακού Προγράμματος by Inkefalonia2013 (4) Απάντηση Σ. Σαββαόγλου στον Θ. Μιχαλάτο για Επιχειρησιακό Πρόγραμμα by Inkefalonia2013 (4) Τοποθέτηση Α. Ζαπάντη για έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος by Inkefalonia2013 (4) Τοποθέτηση Δ. Πυλαρινού για Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος by Inkefalonia2013 (4) Τοποθέτηση Ν. Ανουσάκη για Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος by Inkefalonia2013 (4) Δευτερολογία Θ. Μιχαλάτου για Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος by Inkefalonia2013 (4) Δευτερολογία Ν. Γκισγκίνη για Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος by Inkefalonia2013 (4)




00 inkefalonia general ad 300X250